keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Gant ystävämyynnin saldoa

Tulipa vierailtua taas Gantin ystävämyynnissä. Huh huh, eipä tarvitse joululahjoja itselle enää ostaakkaan. Minun paheeni ovat kyllä neuleet, nyt mukaan lähti kaksi pidempää neuletta hauskoilla taskuilla (katsotaan annanko toisen siskolle),  3 x ihanan ohuesta puuvillasta tehtyä tunikamekkoa (näistä sisko saa kaksi),  1 pitkähihainen paita ja ruskea vyö.

Uuteen kotiin ja sohvalle ostin kaksi torkkupeittoa, yhden tyynynpäällisen ja uudet kylpypyyhkeet koko perheelle, osa vanhoista pyyhkeistä täältä kotoa lähtee kissojen/koirien löytökodille makuualustoiksi.

Värisävytkin olivat minulle mieluisia, muista ehkä tylsiä.
Jokaiselle asukille oman värinen pyyhe :)maanantai 4. marraskuuta 2013

UNIKULMAN arvonta

Sateisena marraskuun päivänä on ilo tarjota teille blogini ensimmäinen arvonta. Arvonta toteutetaan yhteistyössä UNIKULMAN kanssa

Käy tykkäämässä Unikulman facebook sivuista Unikulma facebookissa ja laita blogini viestiosuuteen ilmoitus sivujen tykkäämisestä ja ellet ole blogini kirjautunut lukija niin keksi itsellesi nimimerkki ja ilmoita sähköpostiosoitteesi mahdollista voittoa varten.

Arvonnassa voit voittaa ASTRO  ergonomisen tyynyn, jonka arvo on 149 €

Astro on säädettävä erikoistyyny, joka muotoutuu kehon lämmön ja painon mukaan.
Tyyny antaa niskalle ihanteellisen tuen rentouttaen niska- ja hartiaseudun, vähentäen nikamiin ja lihaksiin kohdistuvaa rasitusta sekä parantaen verenkiertoa.  Profiloitu pinta takaa erinomaisen pintapehmeyden sekä ilmavuuden.


Tästä linkistä pääset postaukseen, kun kävimme valikoimassa uutta sänkyä Unikulmasta
uusi sänky ja patjat

Arvonta päättyy sunnuntaina 24.11.2013