torstai 16. kesäkuuta 2016

Työnteko ja kalliiden tuotteiden ostaminen

Olen aina ollut kova tekemään töitä, varmaan verenperintöä isältäni.

Olen ollut esim. kesätöissä jo 13- vuotiaasta saakka, kiitos isäni firman tämä oli mahdollista jo tuon ikäisenä. Olin töissä päivittäin viisi tuntia ja tämä oli siis oma haluni, kesätöihin ei minua kukaan patistanut. Kävin mm. pankissa hakemassa tiliotteet, kuitit, postitin laskut ja etsin esim. rahtikirjoja tavaroista,  jotka kuorma-automme olivat toimittaneet Heinola-Hanko välille. Ostin tällä ensimmäisellä palkallani itselleni uuden vaihdepyörän ja hei siinä oli 10 vaihdetta ja kippurasarvet.

Toimistossamme tein kesätöitä aina 17- vuotiaaksi saakka ja viimeisenä kesänä jopa tuurasin vakituista toimistoihmistämme. Tämän jälkeen olen ollut töissä mm. Carrols hampurilaispaikassa, päiväkodissa, Vaatehuoneessa myyjänä (hinta vain 99, Simo Vaatehuoneelta hei), lisäksi eräässä putiikissa, missä myytiin ihania ranskalaisia yksittäisvaateita (ei ole vaikea arvata, että suurin osa palkasta menikin sitten näihin vaatteisiin), liikunnanohjaajana Lahden ja Mäntsälän kaupungilla, Fazerin kakkutehtaassa, liikunnanopettajana kahdessa koulussa, lentokentällä Estee Lauderin edustajana, Remy Martinilla konsulenttina, Silja Linella myyjänä ja jopa yhden työvuoron risteilyemäntänä eli monen tutun sanoja lainatakseni "Sä oot kyllä ollut töissä vaikka missä" Olen ollut koko elämäni aikana yhden päivän työttömänä :) Ja sekin pieneni oikeasti muutamaan tuntiin. Muistan kuinka sanoin isälleni päivällä, että olen työtön ja iltapäivällä, "No nyt mulla on töitä" johon isäni vastasi "No muutama tuntihan siihen menikin"

Huomaan kyllä, että kun ikä tulee lisää ja ensi kesänä pamahtaa rikki tuo maaginen 50 niin kyllä kroppa väsyy aivan erilailla kuin nuorena. Omien kesäleirien jälkeen menen pitämään vielä 12 päivää leiriä Valkeakoskelle, mutta sitten alkaakin kuukauden loma :)

Olen myös sellainen vaatteiden ja asusteiden hamstraaja, että kova työnteko onkin suotavaa ellei jopa pakollista.

Uusimmat hankinnat teinkin Guccin alennusmyynnistä, tilasin ensin yhden huivin, mutta huivin saavuttua laatu oli niin ihana, että päätin tilata itselleni kaikki kolme väriä :)

Viikonloppu meni ihan rentoutuessa ja sunnuntaina näin ystävääni Hennaa ja kävimme brunssilla Stockmannin 8. kerroksessa sijaitsevassa Fazer kahvilassa. Voin kyllä suositella paikkaa ja brunssia.


hame- Zara
takki, toppi ja kengät- H&M
laukku ja rintakoru Chanel
huivi- LV
aurinkolasit- Gucci