torstai 8. syyskuuta 2016

Löytö omasta vaatekaapista

Tänä aamuna vein tyttären kouluun, sieltä postiin hakemaan pari pakettia. Toinen paketti olikin odotettu vaihtokauppa. Ostin Vestiaire Collective sivuston kautta ihanat LV:n mokkatennarit, jotka olivat valitettavasti hieman isot. Laitoin myynti-ilmoituksen nettiin ja onneksi yksi kaverini ehdotti vaihtokauppaa omiin tennareihin. Tänään hain ne siis postista ja ovat ihan täydelliset ja mustat :)

Postikeikan jälkeen nautin pari kuppia kahvia. Nautitteko te muut kahvin kanssa heti aamiaisen vai teettekö niinkuin minä, että juotte ensimmäisen kupin tyhjään vatsaa (tiedän, ei terveellistä)? No, toisen kupin kanssa nautin aamiaisleivänkin :) Sitten Lakun kanssa metälenkille.

Meillä on kyllä ihan huippumaastot suoraan takapihalta. On kalliota, pururataa, hiekkatietä, valitsee vain suunnan minkälaisen lenkin haluaa tehdä. Metsässä pidänkin Lakua vapaana, eikä se kauas lähdekkään, paimenkoira meinaan vahtii koko ajan laumaansa.

Illalla päätin sen minkä aamupäivällä aloitin eli siirsin taas kesävaatteet vaatehuoneeseen odottamaan ensi kesää ja pinosin vuorostaan ihanan lämpimät ja pehmoiset neuleet makuuhuoneen kaappeihin. Odotan niin innoissani kylmempiä ilmoja, jotta kaulaliinat ja neuleet pääsevät taas käyttöön. Tein muuten vaatehuoneesta tällaisen "löydön" jonka olemassaoloa en edes muistanut. En edes tiedä nimeä tälle vaatteelle. Tämä neule on siis takaa pidempi kuin edestä, pitkät halkiot, erillinen toppi jossa takana halkio.


neule- Zara
housut- KappAhl
kengät ja huivi - Louis Vuitton
laukku ja aurinkolasit- Gucci