torstai 21. elokuuta 2014

Raakkuva varis

Raakkuvalta varikselta ääneni nimittäin tänään kuulosti, kun palasin jäälle. Toivotaan, että ääni paranee viikonloppua kohden, jotta voi laulaa mukana Cheekin konsertissa lauantaina. Tosin mun laulukin kuulostaa variksen rääkymiseltä, että en tiedä onko siitä sitten mitään hyötyä :)

Aamulla oli kiva ulkoilla koiran kanssa, kun pääsimme tekemään aamulenkin auringon pilkistäessä pilvien välistä. Pääasia ettei vettä satanut.

Olen tarennut vielä ilman ulkotakkeja työmatkat, kun kuljen autolla. Ilmojen kylmetessä maiharit ja ulkotakit pitää kyllä kaivaa kohta taasen käyttöön.

Alkuviikosta kävin hakemassa postista Emman  Pintariipaisuja blogiarvonnasta voittamani Nivea paketin, kiitos!


Tällä asulla tänään töissä ja tyttären voimistelujoukkueen vanhempaininfossa.

neuletakki- Gant
toppi- espanjasta
paitapusero- Lindex
housut- Mango
balleriinat- H&M
laukku- Lindex
huivi- Gucci


tiistai 19. elokuuta 2014

Elokuun alku 2014

Kesä oli ihana! Oli ihanan lämmintä, tosin lämpimät ilmat olisivat voineet jatkua vielä pidempään, tuosta tihkusateesta en oikein välitä. Minulla oli 6 viikkoa lomaa, josta 9 päivää pidin leiriä Kisakalliossa, mutta kyllä lomalla pääsi kunnolla lepäämään ja rentoutumaan. Mielestäni silloin on päässyt lomamoodiin, kun ei tiedä mikä viikon päivä on kyseessä.

Tämä oli ensimmäinen kesä varmasti 6-7 vuoteen, kun emme ole matkoilla. Ensi kesänä tai talven aikana olisi kyllä kiva taas lähteä pienelle matkalle.

Kotimaassa viihtymiseen edesauttoi tietysti tämä uusi talo, mielettömän upea piha ja tietysti tuo reilu 40 kiloinen karvaotus, joka nykyään budjaa meillä.

Elokuu on alkanut tiiviisti jäähallilla viihtyen. Työpäivät ovat menneet nopeasti ja olen kerennyt jo kaatumaankin aika pahasti (en suosittele astumaan jäälle suojat jalassa).

Lauantaina serkkuni ja hänen vaimonsa kävivät meillä ja olikin mukava ilta.


 Maanantaina piipahdin Taitoluisteluliitossa ja tällä asulla mentiin.

bleiseri- Lindex Holly&Whyte
paitapusero- H&M
housut- KappAhl
balleriinat H&M
laukku- Louis Vuitton
En tiedä johtuiko näistä sää muutoksista vai siitä, että ulkona lämmin ja jäähallilla kylmää ja kosteaa, mutta minä olen saanut kunnon syys flunssan eli aikamoisella viskibasso äänellä mennään loppuviikko.
Onko teillä muilla niin, että kun olo kipeä niin kahvi ei maistu laisinkaan? Onneksi hyvä ystäväni on teen maahantuoja eli kotoa löytyy laadukasta teetä kipeälle kurkulle.


Tuntuu, että syksy tuli kertaheitolla. Olin aamulla koiran kanssa ulkona ja lehtiä oli jo tippunut maahan. Tykkään syksystä kovasti. Lämpimän kesän jälkeen on ihana pukea päälle lämpimät neuleet ja kietoutua suuriin huiveihin.