lauantai 27. toukokuuta 2017

Oasis

Kävin keskiviikkona Businesswoman blogia pitävän Pian luona. Kahvittelimme ja höpisimme yhdessä yrittäjyydestä, lapsista, ystävyydestä, luottamuksesta ja perheestä. Aika meni jutellessa kuin siivillä ja ennen lähtöä kävin nopeasti myös tutustumassa Oasis vaatteisiin, mitä Pia tuo tällä hetkellä maahan. Oasis No arvatahan sen saattoi, että mukaan lähti kassillinen vaatteita: pari pitsipaitaa, neule ja pitsimekko. Alla kuvat pitsipaidoista ja neuleesta, mutta pitsimekon kuvan säästänkin tyttären rippijuhliin ;)

Pitsipaitojen materiaali on joustavaa ja pehmeää pitsiä. Valkoisessa paidassa myös selkäosa trikoota eli miellyttävä pitää päällä.puserot- Oasis
kengät- H&M
housu- In Wear


Persikan värisessä neuleessa on kiva juju sivussa olevassa solmukohdassa. Neuleeseen tulee ns. kietaisuefekti.pusero- Oasis
housut- H&M
kengät- Vagabond

TallennaTallenna

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Lukeminen ja BookBeatin ilmainen kuukausi lukijoilleni

Jos mietin eletystä elämästäni mieleenpainuvia kokemuksia, lomareissuja, lapsuuttani tai jopa ikäviä sairasvuoteita niin muistoihin liittyy vahvasti kirjat ja lukeminen. Kouluiässä mieleeni palaavat telttayöt Viisikko-kirjojen kera (Paul oli tietenkin suosikkini) ja se kuinka makasin kotona sohvamme kulmassa ja luin koko päivän Neiti Etsivää ja maltoin tuskin nousta syömään äidin kutsuessa ruokapöytään. Lomareissua varatessa alan jo hamstraamaan kirjoja mielessä koko päivän kestävä löhöily aurinkotuolilla hyvän dekkarin kera, kotimaassa lomapäivät sohvan nurkassa tai sängyllä maaten jolloin toisessa kädessä kirja ja toisessa kädessä karkkipussi tai kuumeessa lepäily jolloin lukeminen rajoittuu muutamaan sivuun ennen uusia nokosia.

Olen niin tyytyväinen, että myös mieheni on aktiivinen kirjojen lukija ja mieheni kanssa olemme jaksaneet lukea myös tyttärellemme satuja hänen ollessa lapsi. Myöhemmin hän kuuntelikin satuja äänikirjojen muodossa ja nukkumatin saavuttua hiippailin aina sammuttamaan laitteen. Lukemisesta on niin valtava hyöty koulun ainekirjoituksissa, oma sanavarasto kehittyy, laajenee ja tekemistä löytyy aina vaikkei kavereita olisikaan lähettyvillä.

Meillä on valtava varasto kirjoja ja kirjastoakin käytämme ahkerasti ja luulen, että mieheni ja tyttäremme ovat myös kirjaston salasponsoreita, sen verran ahkeraan maksamme nimittäin niitä sakkoja myöhässä olevista kirjoista :0 Onneksi tähän tulee helpotusta BookBeatin muodossa.

Olen aina luullut, että haluan lukea kirjani paperisena, mutta kuunneltuani Aki Hintsan Voittamisen anatomia äänikirjana olen muuttanut mielipidettäni. Vietin nimittäin Vappuaaton niin, että siivosin kotimme molemmat jääkaapit ja samalla kuuntelin Aki Hintsaa äänikirjana. Aivan loistava yhtälö. Kuuntelin kirjaa myös lenkittäessäni koiraamme tuolla pururadalla. Äänikirjoja on helppo kuunnella kun suljettuasi laitteen lukemasi kohta tallentuu muistiin ja pääset jatkamaan kuuntelua aivan samasta kohdasta tauon jälkeen. Enää ei tarvitse lomamatkaa suunnitellessa miettiä, että kuinka monta kiloa kirjat painavat, kun ne kulkevatkin mukana puhelimessa tai e- kirjan muodossa Ipadilla.
Äänikirjat tulevat myös kovaan käyttöön tulevana kesänä kun ajelen päivittäin Kouvolaan pitämään luisteluleiriä ja autossa istumista kerääntyy vähintään kolme tuntia päivässä. Kahden viikon aikana kerkeää kuuntelemaan aika monta kirjaa.

Olinkin todella iloinen kun sain BookBeat sivuston kautta yhteistyötarjouksen ja teille lukijat tutustumisedun. BookBeat on e- ja äänikirjojen tilauspalvelu, jossa saa 16,90 € kuukausimaksulla lukea ja kuunnella kirjoja niin paljon kuin tahdot, sovellus toimii niin kuin Netflix ja Spotify.

BookBeatin valikoimissa on tuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. BookBeat-tilauksessa ei ole sitovia määräaikoja, joten tilaajat voivat lopettaa tilauksensa milloin vain haluavat. BookBeat-sovelluksen käyttäminen ja äänikirjojen kuunteleminen on helppoa. Klikkailet vain ympäriinsä, inspiraatiovälilehdellä, haussa tai kategorioissa ja tallennat kirjoja omaan kirjahyllyysi odottamaan lsopivaa luku- tai kuunteluhetkeä. Tallentamasi ja aloittamasi kirjat päätyvät Koti-valikon ”Kirjani” –listalle. Voit ladata kirjan myös offline-tilaan, jolloin voit kuunnella myös ilman internet-yhteyttä eikä kuuntelu ole riippuvaista nettiyhteytesi laadusta.

Mikä onkaan parempi tapa ottaa kesällä aurinkoa kuin kuunnella samalla esim. uusinta Lars Kepleria. Voit ladata niin paljon kirjoja kuin haluat offline-tilaan, tätä rajoittaa vain tila laitteellasi. Saan tarjota teille BookBeat-blogitiimi -kampanjakoodin jolla pääset kokeilemaan sovellusta täysin ilmaiseksi kuukauden ajan. Rekisteröitymällä www.bookbeat.fi/blogitiimi linkin kautta pääset käyttämään tarjouksen hyväksesi.