perjantai 26. helmikuuta 2016

Ruskea, beige, suklaanruskea

Jos jokin väri tuntuu omalta ja suo hyvän olon, on se epäilemättä oikea värivalinta itsellesi. Etenkin harmaa, ruskea, tummansininen sekä musta ovat värejä, joihin jää helposti kiinni. Niiden taakse ikään kuin vetäytyy turvaan. 

Itse tykkään pukeutua usein ruskeaan tai beigeen. Kesällä kirkkaammatkin värit pääsevät onneksi käyttöön.neuletakki- alelöytö Lindexiltä
housut- KappAhl
vyö ja laukku- LV
kengät- Ugg
T-paita- H&M
rannekoru- Hermes
huivi- Mulberry

maanantai 22. helmikuuta 2016

Sairastuvalta back in business

Blogissa on ollut pieni tauko johtuen sairastelustani. Reilu viikko sitten sairastuin influenssaan niinkuin moni muukin tässä maassa. Tyttärelle nousi ensin kuume ja minä seurasin perässä kolmen päivän jälkeen. Oli kyllä aika vetämätön olo ja makasinkin sängyssä periaatteessa viisi päivää putkeen. No nyt on tauti selätetty ja tänään kävimme tyttären kanssa pitkästä aikaa Ikeassa. Tytär halusi sijoittaa syntymäpäivälahjaksi tulleet rahat oman huoneensa sisustamiseen. Löysimmekin tyttären huoneeseen yöpöydän, uudet pussilakanat, päiväpeitteen, torkkupeiton ja pöytälampun. Ja ainahan sitä itsekin jotain löytää kun Ikean ovista sisään astuu. Ja ne Ikean Hodarit, nam, kaksi meni tällä kertaa.

Aika mustalla asulla mentiin tämä päivä.


takki- Zara
neule- Lindex
kengät- Global
housut- KappAhl
huivi- LV
vyö- Hermes
laukku- Chanel