maanantai 15. toukokuuta 2017

Äitienpäiväetkot lauantaina ja Kublo esittäytyi lukijoilleen Järvenpään kävelykadulla

Me vietimme Äitienpäivä etkot jo lauantaina Lahdessa, kun veimme siskoni perheen kanssa äitini syömään. Tänään sunnuntaina kävimme mieheni kanssa elokuvissa ja muuten päivä kuluikin vain rentoutuessa. Oli meinaan sen verran tiukka viikko töissä, etten edes jaksanut käydä päivittämässä bloginkaan puolelle mitään uutta. Ensi viikko ja viikonloppu meneekin taas jäähallielämää viettäessä, kun viikonloppuna matkustan Saloon kouluttamaan uusia luistelukouluohjaajia.

Toivottavasti nämä ilmatkin lämpenevät ja saamme pihankin vihdoin näyttämään pihalta eikä epämääräiseltä kasalta kuivuneita lehtiä, haravoimattomia lehtikasoja, saksimista kaipaavia oksia ja ne ikkunatkin pitäisi pestä. Apua, saanko jostain lisää tunteja näihin toukokuun päiviin. 

Vaatekaapistani lähti muuten aikamoinen kasa vaatetta kirpputorille ja varasinkin 28.5 pöydät Hietaniemen kirpputorilta, pöydät 78 ja 82


 
paita ja housut- Zara
kengät- H&M
huivi- LV
laukku- Gucci

 
Lauantaina KUBLO esittäytyi lukijoille Järvenpään kävelykadulla ja pääsin tekemään pitkästä aikaa kasvomaalauksia. Aivan ihania lapsia kävi maalauksia jonottamassa.
Kuvan otti Minna, hän kirjoittaa Rouva Sana blogia.


Näin herkullisen katkarapuleivän sain alkuruoaksi lauantain etkopäivällisellä ja pääruokakin oli yhtä makoisa, mutta niin nälkä oli että en edes kuvaa muistanut ottaa :)