lauantai 11. lokakuuta 2014

Täsmäisku hullareille ja Finlandia Trophy

Viikonloppu alkoi ihan raikkaalla lenkillä Lakun kanssa, sitten tyttö juna-asemalle ja treeneihin. Aamupalan jälkeen oman itsensä laitto siihen kuntoon, että kehtasi ihmisten ilmoille lähteä :)

Päivän ohjelmassa oli Finlandia Trophy kisakatsomoa ja menomatkalla käynti Jumbon Stockkalla. Olin varannut  viikko sitten yhdet mustat perukorkkarit ja samalla päätin ostaa hullareilta hieman hiuslakkkaa ym. kosmetiikkatarvikkeita. Harmittavasti unohdin ottaa mukaan tytön parka takin joka piti palauttaa eli tarvitsee ilmeisesti huomennakin ajaa Stockkalle ;)

Korkkarit sain kassiin ja päätin suunnistaa kosmetiikkaosastolle ja samantien ulos, koska ihmisjoukko oli todella ahdistava. Noh, matkalla seuraavalle osastolle näin yhdet ainoat mustat Uggit ja kappas kokoa 38 ja eikun kassalle.

Nämä taitavat päästä mukaan jo ensi viikonloppuna kisamatkalle Kouvolaan.

Stockkan jälkeen ajomatka jatkui Espoon Barona areenalle ja miesten lyhytohjelmaa katsomaan. Katsomossa oli menoa ja meininkiä. Ja katsojia oli mielestäni enemmän kuin edellisinä vuosina. Miesten kilpailun katsoin yksin, mutta sitten huomasin seuramme pienet luistelijat ja heidän äidit, joten suunnistin tauon aikana vastakkaiselle katsomo puolelle.


Osa seuramme ihanista jääprinsessoista


Tässä kuvasatoa päivän kilpailusta:


Acnen uusi huivi pääsi ensi kertaa kaulalle ja ihanan lämmin, pehmeä huivi oli. En yhtään enää ihmettele huivin suosiota.

Älkää välittäkö kuvien ylihymyilevästä ja iloisesta "mallista"
keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Risteily Siljalla ja uusittu Serenade

Lähdimme sunnuntaina tyttären ja hänen ystävänsä kanssa käymään ruotsissa. Matkapäiviksi valikoitui alkuviikko siitä syystä, että halusin hyödyntää vanhenevat Siljan kanta- asiakaspisteet ja sain varattua pisteilla meille risteilyn Commandore luokassa.

Tämä suurempi hytti on ihana jo siitä syystä, että hytti osasto on suljettu eli nukkuminen rauhassa on taattu. Minun tuurilla meinaan samalle käytävälle sattuu aina iloinen nuoriso joukkio, joka haluaa pitää jatkot hyttikäytävällä klo 05 alkaen.

Commandore luokassa on myös erillinen lounge, josta saa pientä suolaista, makeaa syötävää, erikoiskahveja ja hedelmiä. Osastolla on myös oma erillinen saunaosasto. Hyttiemännät hoitavat myös puolestasi varaukset päivällisille. Varasin jo tilausvaiheessa hytin missä ei ollut parveketta, koska hytti silloin on hieman suurempi, eikä tuolla parvekkeella kukaan voi kumminkaan istua tuulessa ja pakkasella.

Tyttären kaveri nukkui sohvalla, jonka sai levitettyä. Siinä mahtuisi nukkumaan myös kaksi lasta eli perhematkailuun oiva hytti valinta.


Tykkäsin kovasti huoneen sävymaailmasta (yllätys)


 


Myös pintamateriaalit seinissä olivat saaneet päivityksen samoin nuo kaarilinjan puuosat ja listat oli maalattu valkoisiksi.


Tässä hytin pohjapiirros:Aamiainen tarjoillaan tässä hyttiluokassa Bon Vivant ravintolassa ja valikoima vielä hieman parempi kuin erikoisaamiaisella. Lisäksi keittiöltä saa tilattua vielä annoksen aamiaisen yhteydessä. Minä valitsin molempina aamuina munakkaan, tytöt smoothien ja crepsejä.


Alla olevat kaksi kuvaa on lainattu Valkeat laivat blogista

kuva Loungesta:aamiainen:Kuvat lainattu Valkeat laivat blogista

http://valkeatlaivat.blogspot.fi/2014/06/kesan-ensimmaisella-risteylla-ms-silja.html

Myös ravintolat olivat saaneet päivitystä sekä sisustuksen että ruokamaailman suhteen. A la carte ravintola oli muuttunut italialaistyyppiseksi ravintolaksi ja minä sain aivan supersuperhyvää ruokaa sieltä. Myös palvelu oli molemmissa ravintoloissa mielestäni asiallista ja ystävällistä.

Tukholmassa kävimme suorittaen täsmäiskut seuraaviin liikkeisiin: Hollister (ei yllätys kun liikkeellä kahden teinin kanssa), NK, Åhlens ja Acne

Kyllä, kun kokeilin Acnen Canada huivia niin menoahan se oli, eli hiekanruskea huivi lähti mukaan.
Kaupunkikierroksen jälkeen tytöt kävivät myös pulahtamassa porealtaissa ja minä nautin sillä aikaa yksityissaunasta ja merimaisemasta. Saunan jälkeen nautin piccolopullon kuohuviiniä ja nautin vapaapäivästä :)


Tukholman saaristo on kiva ohittaa, saa ihastella kauniita maisemia ja taloja
Risteilyllä päivitän aina kosmetiikkostokseni ja tässä valtava ostosmäärä :)
VS tuoksut tosin on tyttärellePuhelimien kuoret myös päivitettiin tyttären kanssa. Mulle tietysti nuo blingbling kuoret.
Risteilyn asukuvia:


huivi ja laukku- Gucci
kengät- Vagabond
mekko- Philosophy blues original

neuletakki- Repeat


pusero- Zara
housut- Zara
laukku- LV
huivi- LV
balleriinat- H&M

 kaupunkiasu

takki- Zara
housut- Zara
laukku- LV
huivi- gucci