lauantai 24. toukokuuta 2014

Hyvinvoiva valmentaja

Kevätflunssa lähes selätetty ja aiheeseen sopien tänään oli Suomen Taitoluisteluvalmentajien pitämä "Hyvinvoiva valmentaja koulutuspäivä". Päivä alkoi Unikulman luennolla unen merkityksestä. Fysioterapeutti Katariina Kemppainen piti todellä hyvän ja selkeän luennon unesta, unen määrästä ja laadun merkityksestä.

Unikulman fysioterapeutteja voi pyytää pitämään ilmaisia luentoja unen merkityksestä esim. oman urheiluseuran lapsille ja vanhemmille tai firman työntekijöille.


Muita luennoitsijoita olivat psyykkinen valmentaja, urheilupsykologi Terhi Lehtoviita sekä SAVAL:n puheenjohtaja Anuliisa Uotila, hän onkin TV katsojille tuttu ääni taitoluistelukilpailuiden kommentaattorina YLE:n kanavilta. Myös näiden kahden luennoitsijoiden jälkeen jäi itselle paljon pohdittavaa ja mietittävää valmentajan työstä.

Loppuillasta saimme vielä nauttia upean musiikkiesityksen huumorilla höystettynä. Esityksestä vastasivat Nora Nyström ja Mika Perälä: Miehet Marsista ja naiset VenuksestaTodella upea esitys!Esityksen lomassa nautimme vielä herkullista syötävää. Kotona olin vasta klo 23:n jälkeen. Tässä asussa tämä päivä.


takki - H&M
toppi - KappAhl
housut - H&M
laukku - Burberry
aurinkolasit - Gucci


Mutta nyt nukkumaan, koska huomenna pihamme valtaavat 11 voimistelutyttöä tyttöni synttäreiden kunniaksi.

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Huutonet kohteeni

Alla olevasta linkistä pääset huutonet kohteisiini

Huutonet kohteeni

Työpäivät vaihtuivatkin sairastupaan

Loppuviikon työpäivät vaihtuivatkin vietettäväksi sairasvuoteella. Joku on kurkkuun piilottanut kaktuksen, joku on yöllä käynyt moukaroimassa pesäpallomailalla hartiat ja vielä pamauttanut lähtiessään ohimoon, koska myös päätä särkee ja kaiken kruunaa kuume.

Asukuvan tytär kerkesi ottaa ennen lääkärille menoa ja aika väsyneen näköinen daami kuvassa onkin.

laukku- Burberry
housut- Lindex
pusero - H&M
neule- Sand

Pilkullinen paita on ostettu H&M:stä ja tykkään kovasti noista pienistä laskoksista ja hihoista
Piristystä tuo se, että pihasta löytyy melkein joka päivä joku uusi kukkiva kasvi ja parasta tai ehkä nolointa on se, etten tiedä suurinta osaa mitä kasveja meillä kasvaa :)
Onneksi hyvällä ystävällä on teen maahantuonti niin voin valita erilasisia makuja :)sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Multasormi ja päivänasu

Perjantaina päätin vihdoin työntää sormet multaan ja istuttaa siemenet laatikoihin ja kasvimaalle. Olipa muuten kylmä aamu, räntää tuli taivaalta, toppatakki päällä ja sormet kohmeessa sain homman suoritettua ja sen jälkeen kuumaan suihkuun.

Ei uskoisi miten sää voi heittää häränpyllyä totaalisesti yhden päivän aikana.


Maahan istutettu herneitä, porkkanaa, kaalia, rakuunaa, ituja


Päivän asu koostui jälleen kerran beigestä, mutta nyt raitapaitaan yhdistettynä. Noissa karvatossuissa en sentään mennyt ulos :)