keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Vaatteita Andiatalta ja alennuskoodi

Ostin viime keväänä ensimmäisen kerran Andiatalta vaatteen, kun DOPPwomanin Kata piti Aleksin Andiatalla asiakasillan . Ostamani housut ovat päässeet jalkaan vasta kerran, koska niissä on hieman leveämmmät lahkeet joten odotan kesää ja tennarikelejä :) tai sitten ryöstän tyttären mustavalkoiset Adidakset käyttööni. Andiatan muutettua Pohjois- Esplanadille olenkin sitten vieraillut siellä tiheään tahtiin. Alennusmyynnistä ostin itselleni kahdet cashmir housut, yhden cashmir pipon, ruskean pörrötakin, kaksi juhlamekkoa (kun ne viisikymppisetkin ovat jo ensi kesänä) sekä viimeisin ostos ihana valkoinen pitkä villatakki (tämä tosin Stockmannin alesta). Täytyy kyllä kehua tuota Andiata liikkeen asiakaspalvelua, myymäläpäällikkö Leena Kivi on ollut joka kerta työvuorossa ja vaikka ulkona tuiskutti lunta niin myymälässä vastaanotto oli yhtä aurinkoa. Henkilökunta antaa neuvoja minkä kanssa asua voisi käyttää ja pidennetään tai lyhennetään lahkeita sekä helmoja, sanotaan suoraan mikäli vaate ei oikein istu tai se on kooltaan väärän kokoinen. Vaatteet eivät ole todellakaan halvimmasta päästä, mutta vaatteiden leikkaukset, materiaalit ja mallit kyllä kestävät aikaa eli vaate ei varmasti ole yhden kauden vaate. Tätä kiiltävää paljettimekkoa tulee varmasti käytettyä myös pikkujouluaikaan. Mallinsa puolesta se on ajaton eli ei todellakan mikään yhden sesongin tuote.

Mustalle mekolle Leena keksi heti rennomman käyttötarkoituksen, jalkaan kauniit sandaalit, kesäkassi olalle, ranteeseen koruja ja mekko muuntautuukin rennoksi kesämekoksi esim. illanistujaisiin. (Ylivalotin mustaa mekkoa niin että kauniit koristeet ja pitsikuviot näkyvät)


Tämä valkoinen neuletakki tulee varmasti käyttöön kevätauringon kanssa ja materiaalin ollessa suurimmaksi osaksi villaa niin usein pelkkä tuuletus riittää.


Andiata on avannut uudet nettisivut ja sain myös sähköpostiini koodin andiata20,  jolla saat nettitilauksista -20% alennusta, myös aletuotteista! Koodi on voimassa perjantaihin saakka.
TallennaTallenna