lauantai 20. joulukuuta 2014

Louis Vuitton huivien laatu

Facebookissa on ryhmä Louis Vuittonin tuotteisiin hurahtaneille ja siellä heräsi keskustelu Louis Vuittonin huivien laadusta. Itselläni on huivit kaikki samaa perus laatua eli ei sitä shine versiota, joka on hieman kulutusta kestävämpää laatua. Omat huivini ovat materiaaliltaan 60 % silkkiä ja 40 % villaa eli ihanan tuntuisia iholla ja kesä aikaan myös valitettavasti liian lämpimät käytettäväksi.


Huivit ovat alla ikäjärjestyksessä. Vanhin oikealla ja uusin vasemmalla.

Kuvassa oikealla on ensimmäinen huivini ja se ostettu kesällä 2011. Tämä huivi on mielestäni myös kaikkein pehmein laadultaan vaikka kaikki samaa materiaalia ovatkin. Tässä huivissa on myös eniten nukkaa pinnassa ja on jo mielestäni hieman epäsiisti.

Mutta eipä ole enää, kokeilin nimittäin huivin pintaan Clas Ohlsonilta ostamaani nukkaimuri (vai mikä tämän virallinen nimi sitten onkaan) ja tällainen kasa lähti pinnasta nukkaa :) Nyt huivi on taas katseen kestävä.Voin todellakin suositella tuota laitetta, on myös hellävarainen eli ei tarvitse pelätä että nappaisi kankaan tai neuleen pinnan sisäänsä.

torstai 18. joulukuuta 2014

Zaran harmaa kashmir neule

Piti tulla esittelemään teillekin uusi lempi neuleeni.  Neule on Zarasta, 100 % cashmiria ja malliltaan muistuttaa tunikaa ja ponchoa. Malli on ihanan rento päällä, ainoa haaste on saada nuo hihat mahtumaan talvitakin alle. Hinta oli Budapestissa hieman alhaisempi kuin tarkistaessani hintaa Helsingin liikkeessä. Ostin ensin tämän yhden neuleen, mutta pidettyäni sitä hotellissa ja todettuani ihanan pehmeäksi oli pakko hakea myös samanlainen beigenä :) Tykkään myös noista halkioista sivussa.

Minulla on n. 10 cashmir neuletta ja tämä Zaran neule on kyllä yksi laadukkaimmista ja pehmeimmistä.
Kuvaan tunki myös linssiluteemme, Laku


neule- Zara
housut- Zara
takki- Zara
kengät- Ugg
huivi- Gucci
laukku- LV Lockit