lauantai 10. elokuuta 2013

Black & White

Aamu alkoi Pump tunnilla ja kyllä hiki virtasi. Olo oli kyllä ihana jumpan jälkeen, sitten nopea suihku ja katsomaan tyttären jumppaesitystä Willan pihalle. Tapahtumassa Hyvinkään eri urheiluseurat saivat esiintyä ja saada näin näkyvyyttä seuralleen.

Asuksi valikoitua kiireen sanelemana, valkoista ja mustaa. Myös Guccin huivista on pyydettyä kuvia käytössä eli tässäpä niitäkin.

laukku - Gucci
huivi - Gucci
housut - H&M
neuletakki - Global
paita - Sand
kengät - Global, mutta vaihtuivat vielä balleriinoihin.




perjantai 9. elokuuta 2013

Louis Vuittonin silkkihuivi

Aamuvuorolle herätty ja jäällä paleltu. Olipa muuten ihmeellinen sumu jäähallissa, kun ulkona niin kostea ilma niin jäähallin ilma sumuista ja todella kosteaa.

Iltapäivällä kävimme tytön kanssa viimeisen (toivottavasti) kerran fysioterapeutilla ja nilkan liikkuvuus on parantunut hienosti ja saatiin vielä muutama lisäjumppaohje. On kyllä hyvä paikka eli jos joku tarvitsee tietoja urheilijoiden hyvälle fysioterapeutille niin voin antaa yhteystiedot.

Asuksi valikoitui taas lökäpöksyt, mutta kaulaan kaivoin aivan liian vähällä käytöllä ollleen Louis Vuittonin silkkisen huivin. Huivin värisävyt ovat juuri minun vaatekaapin värimaailmasta. Myös laukuksi valikoitui LV:n Hampsted, joka myös viettää liikaa aikaansa pölypussin uumenissa.




torstai 8. elokuuta 2013

8.8 kuumaa ja kosteaa

Eilinen sade ei kyllä helpottanut täällä ainakaan. Ilma on kuuma ja kostea, kun kävelee raput yläkertaan niin kuumuus iskee vastaan.

Asuksi valikoitui valkoiset pellavahousut, Zaran paita ja laukuksi Petit Noe.


keskiviikko 7. elokuuta 2013

7.8.2013 asua, päiväunia ja ohjaajakoulutuksen suunnittelua

Tänään mulla oli taas ns. aamuvuoro jäällä ja otin sitten töiden jälkeen 1,5 tunnin päiväunet divaanilla, nää aamuheräämiset ei kyllä ole mun juttu. Siivouksetkin jäi, mutta aamulla tartun imurin varteen. En tykkää siivota illalla, kun ei ole enää päivänvaloa vaikka nämä pölyt ja villakoirat erottaa vaikka siivoaisi säkkipimeässä.

Käväistiin tyttären kanssa kaupassa ostamassa heidän joukkueiltaan herkkuja ja nyt ilta meneekin viikonlopun ohjaajakoulutusta läpikäyden ja töitä jakaen toisen vetäjän kanssa.

Uusi Gucci oli mukana ja on kyllä näiden muutaman käyttökerran perusteella näppärän kokoinen ja ketjuhihna pysyy hyvin olkapäällä. Katselin kuvista, että aika hyvin on vielä rusketusta jäljellä vaikka otinkin aurinkoa Espanjassa paljon vähemmän kuin edellisinä kesinä.

SatuMarialla Miss Bubble`s life blogissa on arvonta, käy osallistumassa.

http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/2013/08/mindeco-arvonta.html#comment-form




tiistai 6. elokuuta 2013

Mustikkasuu

Päivän asu koostui Massimo Dutin neuleesta ja Mangon lökäpöksyistä, minulla oli jo hame päällä, mutta sitten vaihdoin housuihin juuri ennen ulosastumista. Laukkua en ole loman jälkeen paljon kanniskellu vaan rahapussi ja kaksi puhelinta on mahtuneet hyvin LV:n Pochetteen.

Ostin yhden luistelijan naapurilta kaksi laatikkoa mustikoita ja popsin niitä ajomatkalla kotiin. Huomasin sitten asukuvista, että suu oli aivan musta :)

Nyt pakastuhommiin ja voisihan noista luonnon vitamiinipommeista laittaa vaikka mustikkapirtelön. Valitsinkin terveellisemmän vaihtoehdon ja tein mustikkakeittoa ja mannapuuroa, Nam.



sunnuntai 4. elokuuta 2013

Rippijuhlat, Sipoo Gumbostrand ja Komsalö

Lauantai sujui kaksissa juhlissa. Ensin vierailin luistelijani rippijuhlissa ja sitten suunnistin kohti Sipoota ja siellä vietettiin hyvän ystäväni 50 v. juhlia. Paikka on vanha ja sijaitsee saaressa n. 10 min venematka rannasta.


Vieraskirja oli tehty vanhaan luistimeen.

Vastaanotto rannassa.







Myös Tasavallan entinen Presidentti "Tarja Halonen" kunnioitti juhlia läsnäolollaan ja puheellaan. Oikealla myös hänen bodyguard :)





Kahvipöydässä pidettiin liikuttavia puheita.

Ilma oli aivan upea, ei tuullut lainkaan, ei hyttysiä ja kaunis kesäilta.



Laiturilla pidettiin myös laituritanssit Mamma Mian tahtiin.







Aamulla laiturille oli kokoontunut hieman hiljaisempaa porukkaa.



Sunnuntai aamun jäätelökierros Komsalön kahvilassa ja päivänsankari kävi tarkistamassa, kuinka hänen maahantuoma teekauppa käy.