perjantai 2. elokuuta 2013

2.8.2013 asukuva

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja kyllä väsyttää. Ei työnteko vaan aamuherääminen, kello on soinnut joka aamu 6.00 ja kun on tottunut heräämään tunti kaksi myöhemmin niin luomet meinavat painua iltaisin väkisin kiinni enkä silti ole mennyt nukkumaan kuin kerran ennen 24.00, no tyhmyydestä kärsii koko kroppa.

Tänään lähdimme töideni jälkeen käymään tyttären fyssarilla ja sen jälkeen kävimme Mamma Rosassa syömässä koko perhe. Olipa tilaamani pizza herkullinen. Asuksi valikoitui ehkä hieman liiankin lämmin asu, mutta en silti tuntenut oloa tukalaksi (tytär tosin lähti liikkeelle ohuella neuleella ja farkkushortseilla).

Huomenna lähden hyvän ystäväni 50- vuotisjuhliin Sipoon saaristoon, katsotaan saanko kuvia julkaistavaksi :)


neule- Massimo Dutti
silkkipusero- Massimo Dutti
huivi- Louis Vuitton
farkut - Mac
laukku- Louis Vuitton Portobello
nilkkurit - Uterqüe
koru- Massimo Dutti






tiistai 30. heinäkuuta 2013

Massimo Dutti

Kaikki matkan vaatteet tuli ostettua MD:lta, siellä oli hyvät alennukset -50% ->

Hamstrasin tietenkin taas neuleita ja värit beigeä, mihinpä sitä seepra raidoistaan pääsisi. Ensimmäinen Massimo Dutti tuli kierrettyä jo Malagassa, missä odottelimme hotellihuoneen saamista.


Ensimmäisestä paikasta ostin maihari tyylisen kevät/syystakin hyvään hintaan 59€





Masssimo Dutin liikkeet löytyvät myös Puerto Panuksesta ja Marbellan vieressä olevasta isosta ostoskeskuksesta La Canada, La Canadasta löysin paljon neuleita, silkkipuseroita:





Nämä alla olevat neuleet ovat materiaaliltaan puuvillaa, silkkiä ja cashmerea



Pontcho syksyksi


Tyttärelle nahkasaappaat


Ja itselle nilkkurit, nämä eivät olleet MD:lta



maanantai 29. heinäkuuta 2013

Louis Vuitton Pochette Eva Damier Azur

Kiertelimme vielä viimeisenä iltana rantakadulla ihanan ruokailun jäljiltä ja poikkesimme vielä Louis Vuittonilla, koska ajattelin käydä vilkaisemassa itselleni kalenteria/pikkulaukkua/vyötä. Paikalla oli ihana suomalainen myyjä ja hän esitteli vuorotellen laukut ja vyöt ja jäin pähkäilemään kahden laukun väliltä Pochette Azur kuosilla tai sitten Eva Azur kuosilla. Hinta oli ehkä se ainoa syy miksi ajattelin ensin Pochettea, mutta sitten mieheni ratkaisi asian ja otti laukun kädestäni myyjälle ja sanoi "me ostetaan tämä".





Hihnan reunassa ihana punertava väri, joka tosin häviää käytössä.



Tästä kuvasta näkee hyvin, kuinka vaaleat nämä nahkaosat ovat uutena, en tykkää.




Keksin hyvän paikan, missä nahkaosat saavat patinaa :)




Mieheni osti vielä itselleen korteille tarkoitetun "lompakon" ja tyylikäs oli, ulkona hän totesi "Mä oon kyllä turhamaisuuden huippu, en olisi edes tällaista tarvinnut"

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Gucci Soho Black leather shoulder bag

Olin jo päättänyt ennen matkaa, että ostan Espanjasta itselleni mustan käsilaukun. Lähdimme yksi ilta kävelemään Puerto Banuksen rantakadulle, mistä löytyy kaikki merkit edustettuina. Poikkesimme ensin Louis Vuittonilla, mutta ainoa haluamani musta laukku olisi ollut Alma. Joten päätimme jatkaa matkaa Guccille ja sieltä löytyi tämä:



 Ketjut ovat "pehmeät" eli tuntuvat mukavilta kädessä/olkapäällä





Muse

Lähdimme illalla mieheni kanssa Musen konserttiin Olympiastadionille. Hyvä konsertti ja mahtava lavashow. Musiikki tuli kyllä kovalla voimalla, bassot tuntuivat ihan rinnassa asti.



Neule - Massimo Dutti ja tuli illan viiletessä tarpeeseen
laukku- Longchamp
huivi - Gucci





  Stadionille oli viritetty aikamoinen määrä videoseinää, tulipatsaita ym.