keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Pizza keskiviikko

Ihana yllätysviesti odotti eilen puhelimessa kun Henna Pakkomielteet  blogista ehdotti tapaamista tälle illalle. Henna saapui Vantaalle työmatkalle ja pikkujouluihin, joten treffit oli helppo järjestää Jumboon.

Kävimme tuttuun tapaan syömässä suomen parhaat pizzat, Classin Pizza nimisessä ravintolassa. Molemmilla oli niin kova nälkä, että pizzat eivät kauaa lautasella viihtyneet.Vatsat täynnä kiirehdimme vielä ennen sulkemista H&M myymälään. Minä ajattelin päivittää uudet siveltimet meikkien tekoon. Minusta nämä H&M siveltimet ovat laadukkaita ja mielestäni todellakin hintansa arvoisia.


Joulukuusen alla TonttutomeratSeppälästä ei löytynyt mitään ostettavaa, mutta tämän tuolin olisin kyllä huolinut mukaani :)Tällä asulla tänäänneuletakki- Gant
housut- KappAhl
kengät- Global
pusero- Pedro del Hierro
huivi- Louis Vuitton
laukku- Chanel PST


tiistai 10. marraskuuta 2015

Karvapallo

Meidän perhe sairastelee näköjään tämän viikon. Mies on sairauslomalla, tytär tuli kesken koulupäivän kotiin ja koirallakin ilmeisesti kennelyskä. Minä olen näköjään talon ainoa vielä terveiden kirjoissa oleva. Kilpailut painavat päälle, viime viikonloppu Kouvolassa, tuleva viikonloppu Turussa ja sitten vielä Vaasa eli sairastelemaan ei kyllä ehtisi. Tai ehken siksi olekaan tullut kipeäksi, kun en ole kotona lainkaan :)

Tänään halusin päälle pehmeää ja lämpöistä, joten neulevalinnaksi valikoitui Gantin ystävämyynnistä ostettu angora neule. Puettuani neuletakin huomasin samantien, big mistake!! Olin nimittäin aivan yltympäriinsä vaaleansinisessä angora haituvassa. Kotiin tultuani olin kuin kani mustassa paidassa ja mustat vahapintaiset housutkin ovat aivan hahtuvan peitossa. Pitäisikö neuletakki siis pestä ennen pitämistä vai väheneekö tuo nukan irtoaminen, neuvokaa viisaammat.
Kaulalle lentävien hahtuvien estoksi vielä Hermeksen silkkihuivi

neuletakki- Gant
housut- KappAhl
kengät- Global
laukku- Chanel
korvakorut- Rubens