tiistai 29. joulukuuta 2015

Lomamoodi

Onko teillä koskaan niin, että ennen lomaa/vapaapäiviä suunnittelette tekevänne lomalla vaikka mitä ja sitten kun se loma koittaa niin olette niin dead ettette tee siis yhtikäs mitään. No minulle kävi juuri näin :) Ajattelin, että kun lomaa on kaksi viikkoa niin saan tehtyä vaikka mitä ja olen saanutkin aikaan seuraavat asiat:
* nukkunut
* levännyt
* syönyt suklaata
* tehnyt Rocky Road suklaata
* käynyt shoppailemassa
* laittanut myytäviä tavaroita nettiin
* valvonut

eli miten meni niinkuin omasta mielestäsi :) Onneksi lomapäiviä vielä kolme jäljellä eli tässähän kerkeää vielä vaikka mitä. Ai niin sain sentään käytyä passikuvassa.


neuletakki- Massimo Dutti (ostettu alennusmyynnistä viime viikkoiselta ruotsin matkalta)
T-paita- Massimo Dutti
huivi- Mulberry
housut- KappAhl
kengät- Global

hapsuliivi- Massimo Dutti
huivi- Louis Vuitton
laukku- Chanel
käsikorut- Hermes
housut ja kengät samat kuin yllä

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Chanel Grand Shopping Tote GST ja myynnissä olevat Chanel laukkuni

Tällaisen laukun tilasin tuossa marraskuussa Inseller sivuston kautta. Inseller myy aitoja, käytettyjä  ja tarkastettuja merkkilaukkuja ympäri maailmaa ja pääliike löytyy Dubaista. Liikkeessä työskentelee myös suomalainen nainen, joten kaupankäynti hänen kanssaan todella helppoa (vähän liiankin helppoa), tämä ihana rouva myös etsii sellaisen laukun mitä olet vailla, osaa auttaa mallistojen kanssa eli siis todellinen Rva Chanel :) Tämä kyseinen Grand Shopping Tote on väriltään Beige Rose (ranskassa) ja Salmon Pink (muualla maailmalla)

Minun valmentajakollega lomaili myös ennen joulua Dubaissa, joten sain hänen mukana laukun suomeen eli sitä ei tarvinnut laittaa postin mukana kulkemaan.

Laukussa on keskiosiossa vetoketju joten sinne saa talteen esim. rahapussin ja muun arvotavaran.


 Laukussa on keskiosiossa vetoketju joten sinne saa talteen esim. rahapussin ja muun arvotavaran.Uusista hankinnoista johtuen laitoin kaksi Chanel laukkua myyntiin FB erilaisille laukkusivustoille.

Myynnissä siis Jumbo XL single Flap Bag (myyty) ja Mini Single Flap bag laukku (Mini myyty)