lauantai 20. elokuuta 2016

Vaatteet vaihtoon keskellä Helsinkiä

Meillä Hyvinkäällä satoi aamupäivällä vettä eikä ilma muutenkaan ollut kovin kesäinen. Lähdin viemään tytärtä leiripäivälle mäntsälään ja siitä ajelin kohti Helsinkiä. Kun sain auton parkkiin ja kapusin autosta ulos niin huomasin samantien, että nyt tuli puettua kyllä liikaa päälle. Helsingissähän oli helle !!

Kävely Esplanadia pitkin aiheutti hikivanan selkään eli nopea koukkaus COS:n liikkeeseen, ulos uuden mekon/tunikan kanssa, sitten sivuttaisliike Louis Vuittonin liikkeeseen ja katsastamaan olisiko liikkeeseen tullut uusia kapeita silkkihuiveja, no olihan niitä. Huivi sai jäädä samantien kaulaani, minullahan on suorastaan alaston olo ellei kaulassa ole huivia ja tässä tapauksessa ei edes yhtään korua. Eli vaatteet vaihtuivat siis lennossa keskellä Helsinkiä :)


villaliivi- More&More
paitapusero- Zara
kengät- H&M
housut- KappAhl
laukku- Saint Laurent
käsikorut- Hérmes
laukku- Chanel
huivi- Guccimekko/tunika- COS
silkkihuivi- LV

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Chanel PST eli Chanel Petite shopping tote

Viime viikolla tämä laukku ilmestyi myyntiin ja "pakkohan" se oli sieltä tietokoneelta klikata kotiin. Laukun malli on Chanel PST eli Petit shopping tote. Minulta löytyy jo ennestään samanlainen laukku mustana, joten malli on entuudestaan tuttu ja laukkuun mahtuukin juuri kaikki tarpeellinen (rahapussi, meikilaukku, iso kalenteri, avainkotelo). Olen vähän sellainen tavaroiden hamsraaja eli ihan pikkulaukun kanssa en usein selviydy.

Kaksi Chanel laukkuani (Mini ja Medium kokoiset laukut) edelleen myynnissä eli mikäli osto kiinnostaa niin laita minulle viestiä niin voin lähettää lisäkuvia.

Laukku on caviar nahkaa joka onkin arkikäytössä kestävämpää kuin esim. lampaannahka.


housut- seppälä
kengät- H&M
poncho- Delicatelove
huivi- LV
käsikoru- Hérmes
laukku- Chanel PST

maanantai 15. elokuuta 2016

Mount Evans ja Grand Junction

Lähdimme lomallamme ajelemaan Denveristä kohti Grand Junctionia ja matkalla kävimme Mount Evans vuorella. Mount Evans vuoren huipulle pääsee autolla ajaen ja tie onkin amerikan korkein paikka minne ajotie on rakennettu. Kyllä itseänikin muutamassa kaarteessa kylmäsi, kun pudotusta alaspäin oli montakymmentä metriä, mutta perillä maisemat olivat aika huikeat ja kylmät. Alhaalla lämpöä oli yli + 30 ja ylhäällä vuoren huipulla asteita enää +10.


Laskeutuminen autolla kävi muuten pikkasen haipakammin kuin ylösajo :)
Sitten matka jatkui kohti Grand Junction kaupunkia ja Coloradon länsiosaa. Autoreittimme seuraili useasti Colorado jokea ja Kalliovuoria eli näkemistä riitti koko matkan ajan.