lauantai 17. lokakuuta 2015

Taitoluistelu

Silloin kun taito, voima, liikkeen kauneus, helppous, musiikki, nopeus, tunnetila, hymy, ilo, kyyneleet, yhteenkuuluvuus, tahto, mustelmat, luottamus, yhteistyö, taistelutahto ja liikkuvuus laitetaan yhteen muottiin ja sekoitetaan niin saadaan tulokseksi TAITOLUISTELU
Istuin viime viikonloppuna vaihteeksi katsomon puolella katsomassa taitoluistelua. Kyseessä oli Finlandia Trophy kilpailu. Tässä teille kuvasatoa kilpailusta (ja näitä kuvia on paljon):


 Cecilia Törn ja Jussiville Partanen
 Olesia Karmi ja Max Lindholm


Emmi PeltonenViveca Lindfors

Juulia TurkkilaViveca LindforsRiga HongoMielestäni kilpailun kaunein puku allaJa kilpailun rumin puku

tiistai 13. lokakuuta 2015

Syksyn asuja

Perjantaina oli Roosa-nauha päivä ja halusinkin pukeutua teeman mukaisesti pinkkiin.


 untuvatakki- Beaumont
neule- Repeat
housut- Zara
kengät- Vans
huivi- LV


Lauantaina olin katsomassa Finlandia Trophy kilpailua omien aamujäiden jälkeen ja kuvasta todellakin näkyy, että päivä oli pitkä :)
Sunnuntaina otinkin kisakatsomoon lämpimämmän takin, koska lauantaina oli jo kylmä kisojen loputtua.


takki- en tiedä merkkiä, ollut minulla jo 15 vuotta
neule-
housut- KappAhl
huivi- LV
laukku- Chanel

 Maanantaina lähdin töihin tällä asulla josta tykkäsin itse kovasti. Jalassa myös Hullareilta ostetut siniset nahkanilkkurit.takki- Noom
neuletakki- Repeat
housut- James
kengät- Global
huivi- Louis Vuitton

maanantai 12. lokakuuta 2015

Insjö bagINbag

Olipa mukava aloittaa viikonloppu, kun tällainen kaunis * Insjön laukku odotti minua postilaatikossamme.

Minulla on laukussa yleensä aika paljon tavaraa (niinkuin kai kaikilla naisilla) ja kun laukkuni ovat usein tuollaisia isompia eikä laukun sisäosia ole lokeroitu niin tavaroiden löytäminen hetkessä on välillä hankalaa. Tähän tuo avun laukku laukun sisällä eli bagINbag. BagINbag myös poistaa huolen siitä, että laukkua vaihtaessasi osa tuotteista tai tavaroista jäisivätkin kotiin jäävään laukkuun.

Minulle tuli mahdollisuus valita itselleni yksi bagINbag Insjön tuotevalikoimasta. Ja valinta ei todellakaan ollut helppo, koska värit joita oli tarjolla olivat kaikki itselle mieleisiä. Päädyin kuitenkin tuohon vaaleaan Sweet Beach väriin, joka käy värin puolesta monen laukun sisälle sekä vaalean värin vuoksi tavarat on helppo löytää laukusta.


 Laukkuun saa ostettua myös sivuista kiinnitettävän nahkahihnan jolloin laukusta tuleekin olkalaukku. Tämä on aika näppärä ominaisuus esim. töissä lounaalle lähtiessäsi jos et viitsi raahata mukanasi isoa laukkua.

Tässä tavaroiden määrä, joka oli bagINbag laukussani.


Ilman organisoijaa tvarat olisivat laukussa hujan hajan.

* BagINbag laukku saatu blogiyhteistyön kautta