perjantai 22. huhtikuuta 2016

Honey, Honey

Kevään ja kesän lähestyessä minunkin asuihin ja asusteisiin tulee väriä. Tässä asussa kävin katsomassa kummityttöni ohjaamaa Honey, Honey musikaalia Espoonlahden lukiossa. Ohjaamisen lisäksi hän oli myös suunnitellut koreografian esitykselle. Ja kylläpä oli upea esitys, ei kyllä hävennyt yhtään ammattilaisten rinnalla. 
Alemmassa kuvassa laukkukin jäänyt auki, mutta ainoat kuvat jossa mekko näkyi ja tytärtäni lainatakseni: "Äiti, ihan ku sä oisit kännissä näissä kuvissa" En ollut ;)

mekko ja takki- Lindex
kengät- Converse
huivi ja laukku- Louis Vuitton
käsikoru- Hérmes

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Miehet osaavat kyllä tosiaan yllättää, osa 2

Mieheni lähti Pääsiäisenä golf- lomalle ja tuliaiset, muistamiset yleensäkin voi laskea melkein yhden käden sormilla. Nyt mies pääsi toistamiseen yllättämään aivan perusteellisesti. Ensimmäinen kerta oli tässä  Miehet osaavat kylla totisesti yllattaa

Istuin rauhassa työhuoneessa työpöydän äärellä, kun mies tuli selkäni taakse ja ojensi eteeni ruskean laatikon. Noh, minunhan vain piti nähdä ruskea laatikko niin tiesin, että jotain ihanaa sain lahjaksi.
Laatikosta paljastui todellinen kesähuivi. Huivi on nimeltään Étole Monogram Sunrise, huivi on
100 % puuvillaa, mutta tuntuu todella pehmeältä ja luulinkin että seassa olisi ollut silkkiä. Huivi on tuollainen liukuvärjätty eli kaulalle asteltaessa siitä saa erilaisia väriyhdistelmiä. Tästä tuli kerralla yksi suosikkihuivini kesää ajatellen, koska perinteiset LV shawlit sisältävät villaa niin jessus, että ne ovat kuumia kesällä.Viikko ennen "lomaa"

Seuramme kevätnäytös on onnellisesti ohi ja vaikka itse sanonkin niin hienosti meni :) Nyt viikon verran teen töitä kotoa käsin. Ohjelmassa kesäleirin suunnittelua ryhmien ja lukujärjestyksen muodossa. Myös oheisharjoitteluviikon suunnittelu isoimmille luistelijoillemme, koska heillä alkaa pohjakunnon rakentaminen uutta kautta silmällä pitäen. Ensi viikko minulla onkin sitten varsinainen talvilomaviikko :)

Tyttäreni ei yllättynyt mitenkään positiivisesti, kun kerroin ostaneeni samanlaiset farkut kuin hänellä.
takki- Beaumont
neule- More & More
kengät- Nike
huivi- Mulberry
laukku- Chanel PSTTässä asussa näytöspäivänä

takki- Zara
farkut- H&M
paita- Gant
kengät- Nike
huivi- LV
laukku- Chanel