keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Aurinko, Turku ja Chanel

Katselin juuri puhelimen sää ennusteita ja koko ensi viikko täynnä auringon kuvia, ihanaa. Kyllä valo ja aurinko nostaa mielialaa heti kun astuu aamulla ulos ulko-ovesta. Otin myös uudet aurinkolasit käyttöön. Ostin lasit Münchenin kentältä Guccin liikkeestä. Olin katsellut laseja jo viime syksynä ja nyt päätin ne ostaa (olivat muuten liikkeen viimeiset). Malliltaan todella kevyet ja mukavan tuntuiset kasvoilla.
untuvaliivi- Peak
farkut- H&M
kengät- Converse
huppari- H&M
aurinkolasit- Gucci

Viikonloppuna olin Turussa ja mieheni lähtikin mukaani, kun kilpailun aikataulu ei täyttänyt koko viikonloppua. Yövyimme Scandic Julia:ssa. Oikein mukava ja viihtyisä hotelli. Aamiainen oli aivan huippu, sillä jaksoi pitkälle iltapäivään. Lauantai iltana söimme hotellilla ja kolmen ruokalajin jälkeen kaaduin kirjaimellisesti sänkyyn.
Asuksi valikoitui H&M uusi valkoinen kesäpaita, mieheni minulle ostama LV:n shaali (epäili jo etten siitä tykkää, kun en ole paljoa käyttänyt) ja laukuksi Chanel. Mitä enemmän käytän tuota mustaa klassikkoa niin sitä enemmän siitä tykkään. Siksi kevääksi minulle onkin tulossa sama klassikko vaaleana beigenä ;)