perjantai 29. huhtikuuta 2016

DOPPwomanin järjestämä ilta Andiata liikkeessä

Keskiviikkona hyppäsin junaan ja pääsin nauttimaan DOPPwoman blogia pitävän Katan ja Andiatan seurasta. Kata oli järjestänyt Andiatan tiloihin illan, jossa teemana oli mm. erilaisten vaatteiden yhdistely toisiinsa, mikä on järkevän kokoinen vaatekaappi, mitä kannattaa ostaa kaupasta ja keskustelimme myös illan aikana asiakaspalvelusta.

Riitta piti meille muotinäytöksen, jossa asuihin hieman lisäämällä tai poistamalla saatiin aivan erilainen asu aikaiseksi erilaisiin tilanteisiin. Oli kiva huomata kuinka suuri merkitys erilaisilla kengillä, huiveilla, takkivalinnalla tai esim. vyöllä tai hiuskoristeella oli lopputulokseen.
 Farkut, paitapusero ja ohut neule sai kaverikseen huivin ja bleiserin niin asu olikin ihan erinäköinen ja puetumpi.


Sama paitapusero ja neuletakki, mutta alaosana hame ja nahkatakki.


Nahkatakki vaihtui bleiseriin ja huiviin ja taas aivan erinäköinen asu.Neuletakki vaihtui nahkatakkiin ja taas samasta mekosta tuli aivan eri tyylinen


Tennareiden kanssa taas eri asu :)


Puhuimme myös helman pituudesta ja tässä helma hieman liian lyhyt Riitalle vaikka noilla säärillä kelpaa lyhyempääkin mekkoa käyttää.Sama mekko kun sai ylleen klassisen takin niin taas tyylistä muodostui erilainen.


Ja kun hiuksiin lisättiin koriste ja pikku clutch kainaloon niin vaikka häihin kelpaisi tämä asu. Aina ei myöskään tarvitse kenkien ja laukun olla samaa sävyä.

 Katan vinkit vaatehuoliin:
* Jos housuissa on vyönlenkit niin silloin housuissa on oltava vyö, vaikka sellainen kapeampikin.
* Rintaliivien pitää olla niin istuvat ettei käsi sukellä paidan sisään nostamaan olkaimia.
* Osta vaatekaupasta kokonaisuuksia. Mieluiten koko asu kerralla kuin silloin tällöin yksittäinen vaate joka ei sitten kotona käykkään minkään vanhan asun kanssa.
* Tule rohkeasti ulos sovituskopista, jotta myyjä voi auttaa sinua ja kertoa ehdotukset/parannukset ja kertoa rehellisesti mitä mieltä hän on asusta, onko koko oikea ym.
* Hyvät kengät kruunaavat asun. Pitää muuten paikkansa miesten asuissa, tyylikäs mieskin voi pilata asunsa pölyisillä ja asuun sopimattomilla kengillään. (vaikka olikin Mankan kommentti)
* Jos vaatekaapistasi löytyy 10 toisiinsa sopivaa asua niin saat koottua niistä varsin kattavat asukokonaisuudet.
Yllä oma asuni:
mokkatakki- Massimo Dutti
housut ja paita- Zara
kengät- Högl
laukku- Chanel
huivi- LV

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Tästä se taas pikkuhiljaa lähtee koneet käyntiin

Eipä se sitten loppupeleissä niin vaikeata ollutkaan. Nimittäin hypätä auton rattiin, ajaa kauppakeskus Willam parkkihalliin ja ajaa hissillä ylös ja osallistua sinne ensimmäiseen Body Pump tuntiin. Edellisestä tunnista olikin jo kolme vuotta. Jep jep, olen aiemminkin kirjoitellut, että olen liikunnan suhteen sellainen on/off tyyppi eli joko maataan sohvaperunana tai sitten mennään sata lasissa. No nyt ollaan vasta siellä 30 km/h vauhdissa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee niinhän se sanontakin menee.

Tykkään siitä, että pääsen jumppaan myös aamupäivisin ennen jäätuntejani ja nyt virtual tunnit mahdollistavat sellaisenkin mahdollisuuden vaikka aamu. Virtual tunnilla ohjelma tulee valkokankaalle heijastettuna eli hyvä edistysaskel. Tunnin voi pyytää myös päälle vaikkei sitä olisi juuri silloin merkitty lukujärjestykseen ja mikäli salissa ei ole muita varauksia. Olen nyt käynyt vasta kolmella tunnilla, mutta kyllä se fiilis tunnin jälkeen on aika mahtava :)

Lisämotivaatiota tunneille saa tietenkin uusista treenivaatteista ;) Ja kävinkin vähän lisäämässä varastoja eilen elokuvareissuni lomassa Jumbossa.
Elokuvareissu itsessään ei mennyt kuin puoliksi putkeen. Olin varannut liput kahteen leffaan: Onnenonkija, joka jäi kesken palohätyksen vuoksi, tosin saimme korvaukseksi kaksi vapaalippua ja toinen valinta oli Dressmaker ja sitä voin suositella eli tykkäsin kovasti.