perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun asut

Päätin koota tällaisen kollaasin syyskuun asuista, kun niitä tuli napsittua aika paljon. Mikä on teidän suosikkinne?

  Asu 1.Asu 2.


 Asu 3.


Asu 4.Asu 5.Asu 6.

 Asu 7. Asu 8. Asu 9.

Asu 10.


torstai 1. lokakuuta 2015

Keskiviikon asua

Tässä tiistain ostoksia Zarasta eli heti keskiviikkona päälle. Paita on hiaton ja takaa pidempi helma. Takin liehukkeet ovat tekonahkaa, hiat ja selkäosa neulosta eli voi pestä koneessa.

 takki ja paita- Zara
houst- KappAhl
kengät- Stockmann Global
laukku- Chanel
huivi- LV

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Vierailu Rubensin ystävämyynnissä

Töiden jälkeen kävin piipahtamassa Tean ihanassa Rubens kultaliikkeessä. Tea järjesti ystävämyynti-illan ystävilleen ja kanta-asiakkailleen. Varsinainen ystävämyyntihän jatkuu vielä lauantaihin saakka.

Liikkeessä oli tarjolla kuohuvaa, erilaisia juustoja, pikkusuolaista ja aivan taivaallisen hyviä ja kuohkeita tuulihattuja. Niitä taisi mennä lopulta 10 kpl :)

Oli mukava katsella koruja rauhassa ja koska alennukset olivat -20-70% niin ostoksiakin tuli tehtyä.


Vihreät korvikset uuden huivin kanssa ;)


Vapaapäiväni

Vapaapäivä alkoi jo aikaisin, kun kävin herättelemässä tyttären aamulla klo 7.00. Olin myös kiltti ja heitin hänet autolla kouluun, koska pyörän takakumi on sanonut sopimuksensa irti ja vasta huomenna mieheni kerkeää sen korjaamaan.

 Sitten kupillinen kahvia tyhjään vastaan (tiedän, typerää). Ostettiin Nespresso keitin vuosi sitten Hulluilta päiviltä enkä ole sen jälkeen juonut kotona ns. tavallista kahvia kuin kerran tai kaksi.

Sitten Lakun kanssa lenkille, jossa vierähtikin aikaa tunnin verran. Tykkään kyllä kävellä aamuisin ihan rauhassa ja meillä minä hoidan aamulenkit, koska aamuisin minulla ei ole töihin lähtöä. Tytär pissattaa koiran koulun jälkeen ja mieheni lähtee lenkille iltaisin.

Lenkin jälkeen nautin aamiaisen, lakkasin kynnet, tein kasvonaamion ja vain nautin tekemättömyydestä. Sitten kello näyttikin jo kello 14 ja hain tyttären koulusta kotiin.

Iltapäivällä lähdimme Helsinkiin, myös tyttäreni hyvä ystävä lähti mukaan, Cheek soi autossa täysillä ja kaikki lauloivat mukana. Asukuvat napattiin vielä ennen lähtöä.


 huivi- LV
takki- Lindex
housut- KappAhl
kengät- Global Stockmann
paita- Zara
hattu- H&M
laukku- Chanel Jumbo XL
Ensin kävimme Starbuck:ssa nauttimassa kaakaot ja todella ylimakeat suklaakakkupalat. Ostimme kakkupalan tyttären kanssa puoliksi ja sekin oli liikaa.
Olen tunnetusti aika nopea päätöksissäni ja päätin aamulla laittaa yhden Louis Vuittonin huiveistani myyntiin. Myyntiin lähtenyt huivi oli Monogram Denim Bleu, olen käyttänyt huivia kevään ja kesän aikana vain muutaman kerran. Mielestäni LV logot näkyvät huivissa kaksivärisyyden ansiosta liiankin hyvin. Kuvat nettiin ja ensimmäinen huutokin on huiviin jo tullut.

Koska tiesin saavani vanhan huivin myytyä, kävin ostamassa uuden syyshuivin LV:lta

Ainoa kauppa jossa halusin käydä oli Zara, no en löytänyt Aleksin myymälästä mitään ja kysyin tytöiltä, että voitaisiinko ajaa Jumbon kautta. No tämähän kävi tytöille ja Jumbon Zarasta löysinkin vaikka mitä ihanaa. Onko teille muille käynyt niin, että eri myymälöistä löydätte vaikka mitä ja toisesta ei mitään. Osasyy saattaa olla myös siinä, että mielestäni Jumbon Zara on Aleksia paljon valoisampi, siistimpi ja vaaatteet esillä väljemmin.

Huomenna asukuvia sitten niistä ostoksista :)

Vapaapäivä päättyi Classic Pizzalle, on muuten mielestäni suomen parhaat pizzat!
sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Viikonloppu

Viikonlopun aikana ajoin Hämeenlinnaan kolme kertaa. Meillä oli nimittäin kauden ensimmäiset kilpailut siellä ja kun asun suht lähellä niin ei ollut järkeä jäädä yöksi vaan ajaa kotoa kolmesti. Lauantaina kävin myös tutustumassa Goodman ostoskeskukseen Hämeenlinnan moottoritien yllä. KappAhl:sta löysinkin kahdet ihanat housut, vahapintaiset ja oliivinvihreät farkut :)

Illalla tytär meni kaverilleen yöksi ja meillä iski miehen kanssa laiskuus ja lähdimme ulos syömään.

Asu oli tumma ja piristykseksi laitoin espanjasta itselleni ostetun syntymäpäivälahjan. Tykkäsin illan asusta itse tosi paljon vaikka kuvaaja olikin hieman hätäinen ja tarkkuudessa olisi ollut toivomisen varaa ja naamakin kiilsi ihan kiitettävästi :) pusero- Zara
housut- KappAhl
kengät- Global
käsikoru ja huivi- LV
laukku- Chanel