lauantai 11. helmikuuta 2017

Hattaran punaista

Kävin Willan Lindexissä torstai iltana ja "pakko" oli ostaa tämä ihana vaaleanpunainen neule. Yleensä vältän neuleita, jotka eivät ole puuvillaa/ villaa tai kasmiria, mutta tässä väri ja malli vei voiton materiaalivajeesta. Keväällä ja kesällä ilmeisesti tulee paljon vaaleanpunaista ja pinkkiä näkymään vaatteissa.

En ymmärrä taas mikä näissä mun kameran säädöissä on vikana :( Ainoastaan yksi kuvista selvä.

takki- Noom
huivi- Mulberry
neule- Lindex
laukku- YSL
housut- KappAhl


Pusero on takaa pidempi kuin edestä. Jalassa myös uudet Adidaksen tennarit.


Kattokaa nyt missä asennossa toi meidän Laku rötköttää :)

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Teekutsut

Sunnuntaille sain mieleisen kutsun saapua parhaan ystäväni,  Petran luokse. Petra järjesti ystävilleen perinteiset teekutsut, olihan sunnuntaina kansainvälinen Teen päivä.

Petra ja hänen miehensä Tom omistavat Sergejeff:n  Sergejeff teetalon, joka onkin yksi suomen vanhimmista saman suvun omistuksessa olevia teetaloja. Petra oli todella nähnyt vaivaa myös teen kanssa tarjottavien herkkujen kanssa. Suolaisena oli poropiirakka, erilaisia juustoja, keksejä kahden eritoten teen kanssa nautittavaksi tarkoitettujen hillojen kera ja mielettömiä kolmioleipiä (taisin syödä niitä 4-5 kpl). Ja Earl Grey teen kanssa nautimme jälkiruoaksi aivan ihania marsipaanileivoksia, joissa täytteenä oli vadelman makuista tuorejuustoa. Myös herkullinen (ja todella makea) kakku vei kielen mennessään. Meitä istuutui olohuoneeseen 9 äänekästä naista ja voi kuinka nauru raikasi ja juttu lensi. Tällaiset kerran kuukaudessa tapaamiset olisivat aivan mielettömän ihana tapa nähdä ystäviään säännöllisesti. Eihän se vaadi kuin sen, että jokainen varaa itselleen yhden sunnuntai iltapäivän kuukaudesta. Parasta siinä on vielä se, että jokainen tietää tämän yhden päivän jo kuukausia ennen, joten sille päivälle ei ainakaan monelle tule esteitä.Näissä hilloissa pohjana on omenoista keitetty mehu, hillosokeri, sitruunamehu ja tietysti paljon teetä. Valmistaja Eccofatto/Casafatto ja jälleenmyynti Demmers Teehaus