perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pink & Grey

Aika monen asian laitan mielelläni mieheni syyksi (olen tässä aika mestari) niinkuin tänäänkin. Sain häneltä kyydin Jumboon ja tietenkin löysin alesta kaikkea sellaista mitä tarvitsen kipeästi :) Eli miehen syy, että rahaa meni. Onneksi kerkesin vain Stockmannille ja Zaraan.

Tällä asulla viiletettiin tämä ilta, myös Laku halusi kuvaan.

paita- Massimo Dutti
housut- Mango
laukku- Louis Vuitton
Untuvatakkeja minulla taitaa nopeasti laskettuna olla 8-9, mutta ei tietenkään tällaista kevytuntuvaa, pinkkiä ja ketjukoristeilla :)


Zarasta löysin myös laukun, jota olen etsinyt ruskeana tai mustana huutonetistä. Harmaa oli itseasiassa parempi väri, koska vaaleita laukkuja minulla on ainoastaan Neverfull (eikös ollut hyvä perustelu)
Samansävyinen huivi löytyi myös Zarasta miestenosastolta.


Hopeinen sisus on minulle hieman liikaa, mutta eihän se sieltä onneksi näy.


Vaalean liila paitis myös Zarasta

Kotiin palattu :)

9 päivää Kisakallion urheiluopistolla menivät nopeasti ja meillä oli aivan ihania leiriläisiä. Saa nähdä osaako sitä laittaa enää ollenkaan ruokaa itse, kun on saanut istahtaa valmiiseen ruokapöytään. Kisakallion ruoka on kyllä aivan huippuhyvää verrattuna moneen muuhun urheiluopistoon. Nukuttua tuli liian vähän, mutta nythän sitä kerkeää lomalla tehdä, minulla on siis vielä kuukausi lomaa ja aurinkokin näyttäytyy taas :)
Meillä ei ole mitään lomasuunnitelmia, kunhan ollaan ja nautitaan!

Tässä muutama asukuva (viimeviikolta ja tältä päivältä)

Tärähtänyt kännykkäkuva, kun ollaan lähdössä äitini syntymäpäiville, mutta uusi Mulberry huivi pääsi heti käyttöön :) ja tuo pellava takki on 13 vuotta vanha.


Aurinkolasit olisi kaivattu kuvaan niin ei olisi tarvinnut siristellä.


paita- Lindex (alesta)
housut- KappAhl
kengät- Converse
vyö ja laukku- Louis Vuitton
 Ihanaa, huomenna olen koko päivän auringossa! Mukavaa viikonloppua myös teille :)