torstai 21. tammikuuta 2016

Saint Laurent YSL

Olen tässä talven aikana myynyt useamman laukun pois vaatekaapistani. Muille maille vierahille on lähtenyt yksi Chanel, toinen Chanel odottaa maksua, yksi Louis Vuitton, yksi Longchamp, nyt tuo alla oleva Delightfull on myynnissä, joten yhdelle pienemmälle laukulle oli tarvetta. Kävin jo joulun jälkeen Della Margassa katsomassa minkälaisia laukkuja heiltä löytyisi alennuksella ja silmäni nappasivatkin heti tämän Yves Saint Laurentin harmaan pikkulaukun tarkemman tarkastelun alle.

Päätin samantien, että kun Chanelit on myyty niin käyn hakemassa tämän harmaahiirulaisen kotiin. Laukku oli jo mukanani Tallinnan kisamatkalla ja siihen mahtuu hyvin lompakko, puhelin, silmälasit ja pieni meikkilaukku. Laukkua voi myös kantaa useammalla tavalla, kun siinä on tuo kantokahva, ketjuhihna (joska saa myös irrotettua pois sekä hätätapauksessa myös kanto crossbodyna onnistuu (ainakin kevyempien vaatteiden kanssa).

Tässäpä tämä kaunotar sitten on:

tiistai 19. tammikuuta 2016

Myynnissä Louis Vuitton Delightfull MM laukku, blogikirppis

LAUKKU ON MYYTY

Myynnissä kesällä ostettu Louis Vuittonin Delightfull MM laukku, ei käytönjälkiä, vuori puhdas, kevyt patina nahkaosissa, vanhempaa mallia oleva Delightfull eli mukana ei tule avainlenksua. Mukaan aitoustodistus ja kopio kuitista, dustbag. Koko 42 cm x 33 cm x 15 cm. Sisään mahtuu puoliomaisuutta ja sitä voi käyttää crossbodyna esim. Keepall hihnan kanssa. Laukun voi maksaa myös 2-3 erässä, mutta postitus vasta sitten kun koko summa maksettuna. Hintapyyntö tälle laukulle on 850€ sisältää postituksen pakettina seurantakoodilla. Uuden vastaavan laukun hinta on tällä hetkellä 1040€

maanantai 18. tammikuuta 2016

Kashmirneule.com

Kaikki tietävät, että olen neuleiden ja varsinkin Kashmir neuleiden suurkuluttaja. Kashmir tuntuu ihanalta ihan paljasta ihoakin vasten ja usein kotona kietoudun työpäivän jälkeen kashmir neuleeseen tai neuletakkiin. Sain jaettavaksi linkin mitä kautta pääsette ale-ostoksille Kashmirneule. com sivustolle.

https://www.kashmirneule.com/alennusmyynti/
Sivustolta löytyy viime vuosien kokoelmia, aletuotteita löytyy myös tämän vuoden mallistosta. Kaikki kappaleet löytyvät varastosta ja ne lähetetään asiakkaalle seuraavana arkipäivänä.

Halvimmat 100% kashmirvillasta valmistetut neuleet merkitään koodilla MONG- nämä liittyvät peruskokoelmaan, jota valmistetaan Kiinassa.

Mikäli kiinnostuit Nepalissa käsinkudotuista ja 100% kashmirista valmistetuista neuleista suosittelen
Emma neule (V-kaula-aukko)
Line neule (pyöreä kaula-aukko)


Jos olen hulluna neuleisiin niin huiveista en viitsi edes aloittaa ...

Scarva huivi maksaa ainoastaan 48€ ja 70% kashmiria ja 30% silkkiä
neljäkerroksinen Zak 170 huivi taasen löytyy täältä