perjantai 24. huhtikuuta 2015

Sairastuvalta Egyptiin

Olen nyt toista päivää kuumeessa, mutta olo jo parempi kuin eilen.Jos koskaan on hyvä hetki sairastua niin minulle tämä oli kyllä pahin mahdollinen hetki. Lauantaina on seuramme kevätnäytös ja tiistai aamuna matkaan lomalle Egyptiin. Josko siellä lämpimässä ainakin katoaisi tämä kova yskä.

 Kuva lainattu Finnmatkojen sivulta

Olen ollut kerran aikaisemminkin lomalla yksin ja oikein mukavasti meni aika itseni kanssa :) Ainoa mihin olisi ollut kiva saada seuraa oli päivällinen. Aion vain ottaa aurinkoa, nukkua ja nauttia jouten olosta. Otan kyllä salivaatteet mukaan josko innostuisin käymään salilla edes pari kertaa. Uimalasit pakkaan kyllä myös mukaan, koska hotellilta löytyy 17 uima-allasta niin voi uida ainakin sen 500 m ja sen jälkeen hilpaista aamiaiselle.

Alla olevat kaksi kuvaa otettu edellisiltä matkoiltamme.Olemme tyttären kanssa lomailleet tässä samaisessa hotellissa  jo 3 kertaa aiemmin eli paikat ovat tuttuja. Joku voi ajatella, että hullua lähteä samaan hotelliin, mutta minä taas ajattelen että maksan laadusta ja siitä että kaikki ovat hotellin alueella eikä ole edes tarve poistua hotellista. Voin vain olla ja nauttia. Hotelli sijaitsee myös 20 minutin ajomatkan päästä lentokentältä eli ei lentomatkan jälkeen tarvitse istua tunteja bussin kyydissä.

 
Nämä kaksi kuvaa lainattu Finnmatkojen sivulta
keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pitsaa ja höpöttelyä

Olipa taas kiva päivä. Aamu lenkit koiran kanssa avaavat päivän, vaikkakin aamulla on ollut vielä sen verran viileää, että talvitakilla ja pipolla olen matkaan lähtenyt. Lenkin jälkeen uusi kuppi kahvia ja aamupala. Sitten kone auki ja kirjallisten töiden kimppuun.

Keskiviikkona minulla on lyhyt päivä vain neljä opetus tuntia. Viimeisen tunnin jälkeen hyppäsin autoon, ajoin Jumboon ja menimme Hennan kanssa pitsalle, Henna kirjoittaa Pakkomielteet blogia. Valitettavasti emme kerenneet paljoa Hennan kanssa höpöttelemään, kun Jumbo meni kiinni jo klo 21. Olisi kiva viettää aikaa useampi tunti, käydä syömässä ja vaikkapa vielä lasillisellakin.

Viime lauantaina käydessäni LV:lla sanoivat ettei tilaamaani rannekorua enää valmisteta, joten ostin "tilalle" vyön. Noh, tiistaina tuli soitto Espalta, että rannekoruni on sittenkin saapunut liikkeeseen. Nyt tarvitsee kiristää kukkaron nyörejä, koska tietenkin halusin myös tämän rannekorun. Henna kävi illalla liikkeessä ja toi rannekoruni minulle, kiitos :)

Tytär leipoi kaverinsa kanssa päivällä suussa sulavaa mutakakkua eli taidan vielä hakea jälkkäriksi hieman jäätelöä ja mutakakkua :)

Asuksi tapaamiselle ja pitsalle valikoitui vaalean keväisiä värejä.


takki- Zara
paita- Zara
housut- H&M
kengät- Converse
huivi- Gucci
laukku- Chanel