lauantai 12. lokakuuta 2013

Uninen lauantai ja yhteistyö Unikulman kanssa

Piipahdin eilen töiden jälkeen Hulluilla Päivillä ja olen niin ylpeä itsestäni etten ostanut mitään vaatetta. Muuttoa ja uutta kotia ajatellen mukaan tarttui hopeanvärinen lyhty ja pari koristetyynyn päällistä. Pussista löytyi myös hiustuotteita, suklaata ja kuumemittari, joka tulikin tarpeeseen. Meidän tytär sai eilen illalla oksennustaudin (elämänsä ensimmäinen kerta) ja kuumetta oli melkein 39 astetta. Tästä johtuen nukuin aika huonosti ja aamulla 3-4 tunnin unien jälkeen kyllä väsytti jäähallille lähtö. Selkä oli kipeä ja päätä särki.

Huonosti nukutusta yöstä johtuen olikin ilo päästä tapaamaan Unikulman henkilökuntaa pienen yhteistyön merkeissä. Kerron siitä lähiviikkoina lisää :)


UNIKULMA


Tällä asulla liikuttiin tänääntakki- Zara
housut- Mac
raitapaita- Lindex
huivi- Louis Vuitton
laukku- Gucci
kengät- Converse

 Miestä odotellessa, nappasin kuvan vielä ulkokukista.

torstai 10. lokakuuta 2013

Hyvä kauppa parempi mieli

Rivitalon kaupat on saatu päätökseen ja mukavat ostajat saatiin tähän asuntoon. Kaupan päätteksi vielä SKV lahjoi ostajia ja minua, pienellä lahjalla. Piipahdin vielä kaupanteon jälkeen ostamassa tytölle aatetta, kun aamulla kuului jo ne kuuluisat sanat tytön suusta: "Mulla ei ole mitään vaatteita, koska voitais mennä vaatekaupoille"

Tällä asulla tänään liikenteessätakki- Massimo Dutti
housut- Mac
neule- Kapalua
huivi- LV
laukku- LV Petit Noekeskiviikko 9. lokakuuta 2013

Keskiviikko 9.10.13

Tänään meillä kävi kosteusmittaaja ja kaikki arvot olivat ok. Tämä oli tietysti odotettavissakin, kun talo on vasta 5 vuotta vanha. Tietysti mittaus on hyvä tehdä senkin varalta ettei ole mitään rakennusvirheitä, jotka näkyisivät sitten kosteusvahinkoina.

Aamulla klikkasin Eccon nilkkurit Hulluilta Päiviltä, kiitos vaan Marjukka vinkistä :) En osannut päättää, että mustat vai ruskeat eli tilasin molemmat. Kun minulta löytyy saapppaatkin sekä mustana että ruskeana niin nyt on kyllä kenkiä moneksi vuodeksi.

Jep, en saanutkaan näitä kenkiä, koska Stockkan kortti oli mennyt vanhaksi eli lyhyiden nilkkureiden metsästys jatkuu ....Harmaa takki on valikoitunut tämän syksyn suosikiksi. Materiaali on 100 % villaa ja ihanan lämmin päällä. Kengiksi on vielä aika usein sujahtanut nahkaiset Conversettakki- Zara
housut- H&M
kengät- Converse
huivi- Burberry
helmikorut- House of Elliot
Cachmereneule- Customized
laukku- LV Neverfull MM

tiistai 8. lokakuuta 2013