torstai 17. syyskuuta 2015

Ystävämyynti Rubensilla

Sain viestin ystävältäni Tealta, että hänen liikkeessään Rubens:lla on taas ystävämyynnit ensi viikolla.   Jos tarvitset uusia koruja itsellesi tai jo vaikkapa pukinkonttiin niin suosittelen vierailua helsingin ihanimmassa liikkeessä :)

Tässä linkki aikaisempaan postaukseen

http://mankka1717.blogspot.fi/2013/08/rubens-ystavanpaivamyynti-perjantaina.html

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Zaran cashmere neule

Tämä harmaa neule on yksi lempineuleistani. Ostin neuleen viime talvena ollessamme kilpailumatkalla Budapestissa. Ostin ensin tämän harmaan neuleen ja pitäessäni sitä yhden illan suht´ kylmässä hotellihuoneessa niin hain saman neuleen myös beigen sävyisenä :)

Neule on 100% kasmiria tai cashmerea, ihan miten vain. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Neule on laadultaan todella hyvä ja pienet nukat olen saanut pois nukkaimurilla. Tykkään erityisen paljon tuosta neuleen hieman viittamaisesta mallista.

Tänään oli niin lämmin, että autolla liikkuessani en tarvinnut edes takkia vaan neule riitti.


neule- Zara
farkut- H&M
kengät- Vans
huivi- Burberry
laukku- LV

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

LV tapaaminen Tampereella

Ryhmään kuuluu hyvin erilaisia ja ikäisiä naisia. Osalla on lapsia, osalla ei, osa sinkkuja, osa varattuja, toivottavasti ei sentään karanneita. Kaikkia yhdistää tykästyminen Louis Vuitton brändiin. Tottahan toki juttelimme kaikesta muustakin kuin laukuista tai huiveista. Ilta oli oikein onnistunut ja toivottavasti näemme toistekin. Alla päivän kulku:

Lähdin lauantai aamuna Tamperetta kohti junalla ja perillä olimme varanneet Hennan http://pakkomielteet.blogspot.fi kanssa hotellihuoneen Scandicista. Ennen tapaamista kerkesimme käymään vielä Cottonilla ja Stockkalla sekä kahvilla ihanassa Pyymäen Oma kahvilassa, suosittelen.


Hotellissa kilistelimme vielä ennen ravintolaan lähtöä aiheeseen sopivalla juomalla :)

Asuksi tapaamiselle valikoitui seuraava asu
hame- Massimo Dutti
pusero- Zara
takki- Christelle& Co
huivi- LV ja käsikoru
laukku- Chanel
Laukuksi ei valikoitunut LV vaan olin muita vastaan ja otinkin Chanelin


Aloitimme tapaamisen New York ravintolasta ja söimme pitkän kaavan mukaan. Alkuruoaksi otin katkarapuja ja leipää


Pääruokana herkullista broileria Jälkiruokani ei siis ollut lasillinen ketsuppia vaan todella iso frozen Margarita.


Ruokailun päätyttyä osa naisista suunnisti kotia kohti, mutta osa lähti vielä jatkamaan iltaa uuden Torni hotellin kattobaariin. Olipa muuten huikeat näköalat yli Tampereen. Suurista ikkunoista oli mukava katsella upeaa auringonlaskua.

 


Osallistujien laukut, puolella NF ja puolella Favo, minun Chanelia ei huolittu kuviin ;)

        
Tässä vielä sunnuntai aamuna menossa aamiaiselle, eikä lähtenyt juominen lapasesta vaan olimme peiton alla jo klo 22, mutta huonosti nukutun yön jäljiltä aivan naama turvoksissa :(