maanantai 24. maaliskuuta 2014

vko 13

Näin pitkää taukoa ei ole tainnut blogissa ollakaan (8 päivää), mutta nyt asiaa siis viikon edestä :)

Töissä kiireinen viikko, koska kevät näytökseen aikaa enää 3 viikkoa. Tänä vuonna esitämme jääshown "Kapteeni Koukku",  jäällä viilettävät kaikki seuramme luistelijat 3v-52 v. Tuo näytöspäivä on aikamoinen rutistus koko seuralta, mutta aina kun illalla jäähallin oven sulkee niin mieli on kyllä hyvä.

Sain myös omiin vastuuvalmennettaviin uuden luistelijan ja yksi luistelijani oppi torstaina 2 Akselin, Jee!

Herätykset tässä perheessä edelleen 06.00, kun Laku päättää, että tämä perhe on tarpeeksi kauan nukkunut. Entiset asukkaat onneksi jättivät pihalle pitkän ketjun, jossa Laku tykkää olla ja seurata pururadan "liikennettä". klo 8-9 lähdemme sitten jo aamu lenkille, nämä päivittäiset kävely lenkit ovat kyllä vieneet pari liika kiloa myös mennessään :) Positiivista on se, että Laku ei ole enää yön aikana tehnyt tarpeitaan paperille vaan osaa jo pidättää. Ihanaa, saadaan kohta paperit ja nuo extra matot pois lattioilta.

Tyttärellä oli myös joukkuevoimistelukilpailut Turussa ja kotiin palasi iloinen tyttö, kun kategoria parantui edelliseltä viikon lopulta 3 -> 2. Minäkin piipahdin Tampereella luistelukilpailuissa spesialistin ominaisuudessa. Matka taittui ihanassa auringon paisteessa, mutta harmittavasti Minin etulasi sai kunnon kiven iskemän ja etulasi menee uusiksi (onneksi on lasivakuutus).

Piipahdin myös viikonloppuna Willassa ja tein kyllä mielestäni hyviä löytöjä:

Tyttärelle ja itselleni uuden lenkkarit ja hintaa jäi vain 25 €/ kpl


H&M:ltä löysin vaikka mitä, ale- tangosta uuden paitapuseron, yökkärihousut, ja kaksi pipoa


Mungolifen uusimmissa kuvissa näin ihanan haalarin ja sellainenhan löytyi liikkeestä ja hintaan 19,95€Tipun keltainen pusero, kuva hieman vääristää väriä eli tosi kirkas keltainen. Puseroa oli myös kauniissa roosan sävyssä ja tumman sinisenä.


Kietaisumekko löytyi myös H&M:ltä


Kapphall:sta löytyi minulle ei tyypillinen väri eli punainen kietaisupaita. Odotan vain kevättä ja tätä puseroa valkoisten pellavahousujen kanssa.


Sunnuntaina kävimme vielä Amarillossa syömässä ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyvä ruoka vaikka kyseessä tällainen ketjuravintola. Jälkiruoaksi valikoitui Mutakakut ja tyttärelle jäätelöannos.
takki- H&M
housut- Mac
t-paita - Gant
kengät- Converse
vyö- LV
laukku - LV
huivi - LV
takki- Massimo Dutti