lauantai 10. toukokuuta 2014

Kävelyä, oleilua ja huutonettiä

Aamulla herätin tytön kisamatkalle, keitin hänelle aamupuuron, pakkasin eväät mukaan, annoin koiralle ruoan, käytiin koiran kanssa aamulenkillä, sitten yhden kilpailu musiikin kimppuun. Iltapäivällä käytiin uudestaan pitkällä kävely lenkillä koiran kanssa (ja sen jälkeen onkin nukkunut jo lähes 4 tuntia). Mies lähti golf kentälle, tytär kaverilleen ja minä aloin kuvaamaan huutonettiin vaatteita.

Huutokohteisiin pääset tästä Huuto.net kohteeni

Vasta muutettuamme tänne tajusin kuinka upeat ulkoilu- ja metsämaastot lähtevät takapihaltamme.


Alla oleva kaatunut puu on valtavan kokoinen, rungon ympärysmitta on monta metriä

perjantai 9. toukokuuta 2014

Sadetta ja harmaata

Viikko meni niin nopeasti, etten kerennyt päivittämään blogiakaan.

Täällä on harmitusta aiheuttanut leuan särkeminen, jonka luulin johtuvan hampaasta, mutta taitaa ollakin reumasärkyä. Olen mennyt päivystykseen jo kahdesti viikon aikana. Olen pelännyt säryn jatkuttua, että hammas jo kuoliossa. Minua ei ole koskaan särkenyt hammasta niin en edes tiedä miltä särky tuntuu. Hammaslääkäri sitten tarkisti hampaat sellaisella sähkölaitteella, että kaikki hampaat onneksi elossa. Onko teiltä tarkastettu hampaita tuollaisella sähkölaitteella? Minulla on vielä uusi aika parin viikon päästä ja jos kipu leuassa edelleen jatkuu niin avataan muutama vanha paikka ja tarkistetaan, että asiat kunnossa paikan alla.

Uuden Guessin sateenvarjon löysin muuton yhteydessä. Tai uusi ja uusi, ostettu 13 vuotta sitten :)

Tuosta meidän lakritsi herrasta on tullut jo kevään aikana iso koira. Ei enää pure/näyki vaan antaa silittää ja paijata itseään eikä myöskään herättele aamuyöllä, jeeee.

Kuvassa näyttää ihan lyhytkarvaiselta versiolta, mutta pentukarva lähti pesun yhteydessä ja nyt tällainen kesäversio turkista.sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viikonloppu

Tällaiset koko viikonlopun vapaat ovat minulle kyllä harvinaista herkkua. Olisi ihana vaan löhötä ja olla tekemättä mitään, mutta sitten iskee stressi, että tuo ja tuo pitää tehdä ym. hullua.

Perjantai iltana imuroin vielä klo 11 illalla ja tänään oli kivilattioiden pesua, mutta muiden lattioiden pesu jää kyllä ensi viikkoon. Ohjelmassa myös pyykinpesua, ruoan laittoa ja kohta menen tekemään mutakakkua.

Eilen sain päätökseen talvineuleiden pois viikkauksen vaatehuoneeseen ja vastavuoroisesti ylähyllyiltä kesävaatteiden tuonti makuuhuoneiden kaappeihin. Onneksi meillä on täällä uudessa talossa paljon kaappi- ja varastotilaa. Talvikengät pakkasin viime viikolla vaatehuoneeseen laatikoihin, mutta esim talvitakkeja ei tarvitse pakata mihinkään pois vaan kaikki mahtuvat roikkumaan eteiseen. Vaatepussit pitäisi vielä ostaa, jotta eivät pölyynny kesän aikana. Ikea :)

Vaateprojektin kanssa kävi niinkuin lapsille joilta laitetaan leluja säilöön ja annetaan takaisin vähän ajan päästä niin, että  lelut tuntuvat aivan uusilta. Oli kiva löytää kesävaatteita, joita viikatessa tuli tunne, että ihanaa kohta näitä saa taas käyttää. Tuli myös kivoja muistoja mieleen: tuo vaate oli päällä silloin ja tuo mekko päällä kävelin viime kesänä Espanjan kaduilla ja tuo mekko oli niissä juhlissa …

Minulla on aivan valtavasti vaatteita, mutta moni vaate on monta vuottakin vanha ja kun en osta mitään muotijuttuja niin vaatteet ovat aika ajattomia eli menevät myös vuodesta toiseen. Suurin osa vaatteista joita ostan ovat myös alesta. Sain kyllä koottua kasan vaatteita myös kirpparille. Odotan lämpimiä ilmoja ja lähdemme tyttären kanssa Hietsuun, koska tytär tykkää olla mukana myös.

Tällä samaisella asulla kävin eilen Helsingissä, että tänään kaupassa. Uusin huivi, jonka sain mieheltäni joulun alla pääsi myös ensi kertaa kaulalle ja täytyy sanoa, että tykkään väristä tosi tosi paljon.


huivi- Louis Vuitton Monogram Denim Rose
paitis - H&M
takki - Zara
vyö - LV
laukku - LV
kengät - Converse