keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Huivit hoitoon

Onpa ollut ihana alkusyksy, ihanan lämmintä ja sateetonta. Tai niin ainakin minusta tuntuu, kun olen lähtenyt koiran kanssa ulos (tosin aamuisin vasta klo 9-10 välillä). Piristävän aamulenkin jälkeen palaveerasin Waltikan hotellijohtajan kanssa jo ensi vuoden kesäleiristä. Kyllä, ajoissa ollaan liikkeellä, jotta mainonta tavoittaa kaikki luistelijat jo ennen ensilumia.

Kävin eilen pikavisiitillä Lahdessa ja samalla tapasin siskoni pikaisesti ja annoimme toisillemme yhdet huivit hoitoon :)

Minä sain siskoltani tuollaisen kiiltävän LV huivin ja minulta hoitoon pääsi ruskea huivi. Joten pitihän "uusi" huivi kietoa heti tänään kaulaan. Tykkään huivin hopea-kulta yhdistelmästä. Takkina minulla on jo 14 vuotta vanha tikkitakki, joka on ostettu aikanaan -70% alesta. On tämäkin takki maksanut rahansa takaisin kymmenillä käyttökerroillaan.

Laukuksi kaivoin vaihteeksi LV Weekend Borsa laukun, joka on tuollainen matkalaukun tyylinen sivuilta avattavilla vetoketjuillaan. Minulle laukusta tulee mieleen vanhanajan kenkälaukku, joka otettiin mukaan vaihtokengille tansseihin mentäessä :)
takki- Basler
housut- Seppälä
kengät- Glopal
neuletakki- Repeat
huivi ja laukku- Louis Vuitton

tiistai 22. syyskuuta 2015

OOTD

Harmaan sävyillä mentiin eilinen päivä.


 mekko- Lexington
 takki- Lindex
kengät- H&M
laukku- Chanel
huivi- Gucci


maanantai 21. syyskuuta 2015

Vierumäki, lepäilyä, kesä pois ja syksy tilalle

Minulla oli perjantaina vapaapäivä ja ajelimme Vierumäelle jo iltapäivällä. Tyttärellä oli kaveri mukana ja heillä olikin mukava ja liikunnallinen viikonloppu yhdessä, minä keskityin tuohon lepäilyyn ;)

Lauantaina vein tytöt Flowpark puistoon kiipeilemään. He viihtyivätkin siellä 2,5 tuntia ja kuulemma myös kropassa tuntui kiipeily vaikka molemmat ovatkin urheilijatyttöjä. Minulla olisi varmaan ollut kädet hapoilla jo ensimmäisen tikaskiipeilyn jälkeen :)

Flowparkin jälkeen vein tytöt vielä uimaan ja tarkoitus oli mennä vielä illalla keilaamaan, mutta se kaatui siihen, että klo 22 paikkaan on jo K-18 ikäraja. Alkuperäinen varaus meillä olikin jo klo 21, mutta ruokailun myöhästyttyä siirsimme aikaa tietämättä tästä ikärajasta. No ensi kerralla sitten keilojen kaatoon.


  Kotiin palattuamme otin vielä pienen iltahomman ja vein kesävaatteet vaatehuoneeseen ja toin sieltä taasen villapaidat tuohon makuuhuoneen yhteen kaappiin.Villapaidat valmiina viikattuina kaappiin.


Maanantaina tein saman kengille :) Kesäkengät pääsivät talviunille.