perjantai 8. syyskuuta 2017

Kuvakollaasi syksyn muodista

Kokosin teille muutaman erilaisen asukokonaisuuden syksyn muodista. Selailin Espritin syksyn mallistoa ja huomasin, että siellä oli -10% ale koko mallistosta 10.9 saakka.


Alla kokoamani kokonaisuudet

Beige on tunnetusti minun lempivärini.Tähän kokosin asun beigen takin ympärille. Tuntuu hassulle yhdistää harmaata ja beigeä, mutta käyvät minusta yllättävän hyvin yhteen. Ruutukuvioltahan ei voi tänä syksynä välttyä ja tässä myös housut, jotka malliltaan hieman löysät.


 
Yllä ihanan rento harmaa takki, mutta silti yksinkertaisen tyylikäs jossa huppu tuo rentoutta asuun. Tähän pukisin alle trikoot pidemmän neuleen kanssa ja kaulaan tietenkin suuri Balmuirin huivi. Mustat maiharit ainakin puuttuu omasta kenkämallistosta ja löysinkin sellaiset Louis Vuittonilta.Musta kukkakuvioinen mekko menee juhlamekkona, mutta sama mekko menee myös työpäivän aikana mikäli vaihtaa sukkahousut esim. mustiin peittävimpiin ja jalkoihin matalat loaferit.


Punaiselta takilta ei taida tänä syksynä välttyä katukuvassa ja hyvä vaan jos suomalaisetkin alkavat käyttää ulkotakeissa muutakin kuin mustaa ja harmaata. Nuo mustat collegehousut ruusuaplikoinnilla olivat minusta ihanat. Tarkemmat tiedot housuista tästätorstai 7. syyskuuta 2017

Armytakki mekon kanssa ja kolmesti kellonaikojen kanssa sekoilua

Tänään minulla oli vapaapäivä ja vietin sen pääasiassa Jumbossa eli vein tyttären ensin Mäntsälään kaverinsa luo ja sieltä tytär jatkoi treeneihin ja minä ajoin Jumboon Pizzalle ja leffaan. Classic Pizza on suosikkini ja heidän pitsoihin ei kyllä koskaan pety.

Pizzerian jälkeen hain kaupasta irtokarkkeja ja siirsin auton Flamingon puolelle ja siellä matkasin elokuvateatteriin. Autoon istuessani huomasin, että olin laittanut parkkikiekon kaksi tuntia eteenpäin todellisesta ajasta, no onneksi ei tullut sakkoja.

Olin käynyt vaihtamassa leffalipun jo pizzeriasta päästyäni ja muistin elokuvan nimen ja alkamisajan tiskillä väärin. Olin nimittäin vaihtanut lippuni kauhuleffaan. Onneksi leffat alkoivat eri aikaan jolloin huomasin virheeni ja sain onneksi vaihdettua lippuni alkuperäiseen. Minun ois varmaan pitänyt lähteä kesken pois sieltä kauhuleffasta tai sitten en olisi kyllä nukkunut kolmeen viikkoon.

 Leffan päätyttyä lähdin hakemaan tytärtä treeneistä ja senkin ajan olin merkannut väärin puhelimeeni. Loppumisaika oli 20.30 ja minä olin menossa tyttöjä vastaan vasta yhdeksäksi. Onneksi ei ollut kovin kylmä ja tytöistä oli toisilleen seuraa kun odottelivat minua.

 Vapaapäivän asuksi valikoitui uusi pilkkumekko ja armytakki.

takki ja ballerinat- H&M
mekko- KappAhl
huivi- Balmuir
laukku- Gucci