torstai 4. syyskuuta 2014

Poliisi on ystäväsi :)

Tämä mainoslause tuli kyllä mieleeni ajellessani iltapäivällä töihin. Meiltä kotoa lähdettäessä ohitetaan koulu ja tällä tiellä on 40 km/h nopeusrajoitus ja ajan tällä tiellä aina ihan rauhallisesti. Tänään ajataukset olivat jossain muualla ja ajelin hieman liian kovaa (auton mittari näytti 52 km/h) niin mitä tekivät poliisit. Eivät pysäyttäneet, antaneet huomautusta tai kirjoittaneet saatikka sakkoa vaan väläyttelivät minulle valoja :) Tämä blondi näytti varmaan niin urpolta, kun ohitin poliisiauton. Taisin hymyillä ja samalla katseella kysyä, että pitääkö pysähtyä.

Työpäivä meni nopeasti varpaat tunnottomina eli aivan jäässä. Taidan nyt talvea kohti mentäessä ostaa akuilla toimivat pohjalliset niin eivät varpaat mene aivan kuolioon.

Päivän kyllä pelasti yksi jääkiekkoisä, joka tuli sanomaan minulle, että nyt hän tietää miksi luistelijat ja valmentajat ovat niin  kauniita. Te kun olette kaikki päivät täällä viileässä niin säilytte kauniina :)

Auringonpaisteesta huolimatta puin päälleni kaulaliinan ja villapaidan. Huomenna lennän Rovaniemelle kouluttamaan uusia luistelukouluohjaajia, oikein aurinkoista syysviikonloppua teille lukijat.

neule- Gant
housut- Lindex
kengät- Converse
laukku- LV
huivi- Gucci
Syyskuun alku

Minulla on jäänyt lomamoodi päälle blogin päivitysten kanssa. Aamut menevät niin haipakkaa ja illalla olen kotona vasta pimeän aikaan, joten kuvia ei ole paljon tullut otettua, paitsi Instaan (mankka1717) . Pitäisi varmaankin ostaa se kameran jalusta asukuvia varten.

Keskiviikkoisin tytär pässee koulusta jo klo 13 ja minä menen töihin vasta puoli neljäksi, joten silloin on kuvaaja paikalla ja valoakin riittää. Huomenna voisin yrittää kuvata itse jollain koroke virityksellä.

Tämä aamu menikin siivotessa: 3 koneellista pyykinpesua, imurointi ja tyttären huoneen siivous (raivaus), sitten vauhdikas pikasuihku, meikkaus ja matka kohti jäähallia.

Ehdotin miehelleni, että veisi meidät illalla syömään. Hänellä oli eilen synttärit eli ruoan tarjoaminen perheelle meni vähän hullunkurisesti. Ulkona syöminen oli vähän pakon sanelema juttu, koska kotona ei ollut mitään syömistä, mies palasi useamman päivän työmatkalta vasta tänään  ja minä olin kotona vasta klo 20.00.

Korispelin loppu oli tosin pakko katsoa ennen lähtöä ja vähän huonostihan siinä suomelle kävi :(takki- Lindex Holly&Whyte mallistosta (on kyllä suosikkini tällä hetkellä)
huivi- Louis Vuitton
farkut- James
laukku- LV Neverfull
kengät- Converse
Viime viikonloppu meni työkoulutuksissa: lauantaina valmentajapäivillä ja sunnuntai koulutuksessa. Asukuva kännykällä eli aika samea

takki- H&M
housut - KappAhl
paitapusero H&M
laukku- LV Hamspted
kengät- Converse

Viikonloppu oli kyllä mukava aloittaa tällä kukkakimpulla, joka lähetettiin miehen työpaikalta kotiin :) Viimeiset kesänvärit tuossa keltaisen muodossa.