lauantai 9. toukokuuta 2015

Sama takki toisen värisenä

Eilen minulla oli takista sininen versio ja tänään auringon paisteen kunniaksi valkoinen takki pääsi käyttöön. Kuvat ovat hieman epätarkkoja, kun ei tuo mies oikein jaksa keskittyä tuohon kuvaamiseen.takki- Lindex Holly& Whyte
housut- KappAhl
kengät- Converse
paita- Zara
laukku ja huivi- LV

perjantai 8. toukokuuta 2015

Vileda höyrymoppi

Sain mahdollisuuden ostaa Buzzador sivuston kautta käyttööni Vileda höyrymopin. Meillä on kaksi varsinaista rähmäkäpälää talossamme (Bernin paimenkoira ja 13. v tytär) eli siivottavaa tosiaan riittää. Meillä on talossamme pääosin lattiat parkettia, mutta laattalattiaa löytyy eteisessä, keittiössä ja kodinhoitohuoneessa. Varsinkin keväällä ja syksyllä ovat kurajäljet lattioissa melkoiset, vaikka koiran tassut pyyhitäänkin ulkoa palattuamme.

Vileda höyrymoppi oli helppo koota ohjeiden mukaan, aikaa tähän kokoamiseen meni 5 minuuttia, vettä säiliöön, johto seinään ja kone oli käyttövalmis puolen minuutin kuluttua ja eikun pyyhkimään lattiat kuumalla höyryllä. Kone on selkäystävällinen, kun ei tarvitse kyykistellä ja muotoiltu moppiosa yltää hyvin nurkkiin ja kaappien alle.
Olin jopa imuroinut lattiat ennen pesua ja edellisestä lattiapesusta oli kyllä useampi viikko, mutta aivan järkyttävän likaiset lattiat meillä olivat.
Alla olevat tiedot olen kopioinut Viledan sivuilta:

 • Kuumentaa säiliössä olevan veden 100 asteeseen
 • Mopin pohjaan kiinnitettävä tehokas mikrokuitutyyny poistaa pinttyneimmänkin lian
 • Kolmion mallinen pää mahdollistaa myös kulmien ja nurkkien puhdistamisen
 • Varsi taipuu myös huonekalujen alusten puhdistamiseen
 • Toimii yhdellä latauksella 30 minuuttia
 • Poistaa 99,9 % bakteereista ilman kemikaaleja (testattu kolibakteerilla)
Käyttökohteet:
 • Sopii kaikille koville lattiapinnoille
Käyttö- ja hoito-ohje:
Vileda 100°C HotSpray moppi on erittäin helppokäyttöinen.
 • Täytä säiliö pakkauksen mukana tulevalla nokkakaatimella. Kiinnitä puhdistustyyny.
 • Kytke johto ja paina napista. Punainen merkkivalo syttyy. 
 • Vesi kuumentuu 90 sekunnissa 100 asteeseen. Vihreä merkkivalo syttyy. Poista johto.
 • Ruiskuta kuumaa vettä mikrokuituisen tyynyn läpi painamalla liipasimesta.
 • Voit pestä puhdistustyynyn koneessa 60 asteessa.
 • Mopin voi säilyttää pienessäkin tilassa. Mopin varren saa käytön jälkeen irti painamalla kynällä vuorotellen varren tyven molemmilla puolilla oleviin reikiin ja vetämällä varren irti. 
Tykkäämällä Viledan FB sivuja (linkki alla) , saat 20% alekoodin koneen ostoon. Huom! alennuskoodi voimassa 10.5 saakka

linkki videoon, missä näytetään Vileda höyrymopin toimivuus


Perjantai 8.5.2015 asua

Äitini oli täällä pari päivää lomani aikana ja vein hänet takaisin Lahteen keskiviikkona ja samalla pyörähdin kaupoilla. Oli hyvä kierros, löysin nimittäin Repeatin kashmir neuleen -70% alesta ja Lindexistä kolme kivaa takkia juuri tälle ajalle. Ja parasta oli se, että myös takit olivat -50% alessa. Kuvassa olevassa sinisessä takissa on kultaiset napit ja materiaali on sellaista paksua puuvillaa, toinen samanlainen takki on valkoinen.

 
Tässä ensimmäinen ale takki kuva:


takki- Lindex Holly & Whyte
paita- Zara
housut- Zata
kengät- Converse
laukku- Chanel
huivi- LV

Kimaltavaa raitaa

Minulla ei ole montaa kimaltavaa vaatetta, mutta tähän kimaltavaan raita paitaan tykäistyin heti. Olisiko osasyynä nuo raidat :)

housut- Zara
neule- Lindex
kengät- H&M
laukku- Chanel
kello- Guess
rannekoru- Louis Vuitton

torstai 7. toukokuuta 2015

Egypti, Hurghada ja hotel Aquamarine

Herätyskellon soidessa kello 3.30 viime tiistaina ei minua väsyttänyt lainkaan, kun tiesin aurinkoisen loman odottavan muutaman tunnin lentomatkan päässä.

Lento meni nopeasti Ipadilla pelaten ja taisin ottaa pienet torkutkin. Lentokentällä huomasi, että sesonki kausi on lopuillaan, kun viisumi- ja passijonot menivät nopeasti ja matka hotellille alkoi.

Hotellini oli jo entuudestaan minulle tuttu Aquamarine ja voin todellakin suositella kyseistä hotellia, mikäli lomamatka suuntautuu Egyptiin.


Hotellilla on ihanan isot ja siistit huoneet, mukava henkilökunta, valtava määrä uima-altaita (17 kpl) ja hotellin omalla alueella on kolme erilaista vesipuistoa. Ehkä parasta on se, että aurinko tuoleja on niin paljon, ettei paikkoja tarvitse mennä varaamaan ennen altaille menoa.Hotellin sissäntulo.

Kaikki hotellin ympärillä on hiekkaa ja tältä näyttikin sitten tien toisella puolella:Hotelli on all inclusive hotelli eli ruokailut tapahtuvat hotellin omissa ravintoloissa. Ala carte ravintoloitakin on useampi, mutta tällä kertaa en käyttänyt tätä mahdollisuutta hyväksi, kun illalliset olivat muutenkin hieman yksinäistä touhua.
Ruoan jälkeen menin usein terassille istumaan, nautin yhden drinkin ja luin hetken.
Keitot olivat sekä lounaalla että illallisella todella maukkaita. Yhtenä iltana saamani tomaattikeitto oli yksi parhaista mitä olen syönyt. Pastapiste tuli myös tutuksi, siellä kokko valmisti pasta annoksen valinnan mukaisesta kastikkeesta ja mausteista. Jälkiruoat näyttivät ihan herkullisilta, mutta kertaakaan en niitä silti maistanut.Yksin matkustelu sopii muuten minulle hyvin. Luin meinaan koko altailla olo ajan kirjoja. Lars Keplerin uusimman kirjan; Vainoojan luin yhden päivän aikana. Kirja oli todella hyvä ja täytyy sanoa, että niin jännä kirja oli, että kun palasin huoneeseen niin piti tarkistaa ettei vaatekomerossa ole ylimääräisiä jalkoja :)

Huoneeni sänky oli niin hyvä, että nukahdettuani tuntui aamulla että heräsin samasta asennosta. Sivoojani Ahmed oli oikein herttainen ja taiteili joka aamu erilaisia pyyheviritelmiä ja sainpa muutaman hyvän mielen viestinkin.


 Hotellin puutarhaa hoidettiin ja kasteltiin ahkerasti ja se kyllä näkyi upeana vehreytenä.Harmaita voikukkia :)