torstai 14. helmikuuta 2019

Ilona Luonkos Öljynpuhdistuskakut
*Saatu yhteistyön kautta

 Meikkien putsaaminen on minusta iltaisin hieman ärsyttävää ja aikaavievää puuhaa. Otat ensin pois silmämeikin, sitten puhdistusmaidolla kasvot ja sen perään vielä kasvovedellä kasvojen läpikäynti. Sitten onkin aika lisätä vielä kasvorasva.

Mutta ei enää, nykyään tuo kaikki hoituu meinaan yhdellä tuotteella. Nimittäin Ilona Luonkos öljynpuhdistuskakulla. Ilona Luonkos

Itselläni on ollut käytössä Kaakao- puhdistuskakku nyt pari kuukautta ja ihoni voi todella hyvin. Kärsin ruusufinnistä ja ihoni kosteustasapaino on niin rauhoittunut etten esim. illalla lisää enää kasvovoidetta iholle. Kakku on myös erittäin riittävä, kahden kuukauden joka iltaisen käytön jälkeen kakkua on jäjellä vielä puolet!

Puhdistuskakku on myös loistava matkalle, kun selviät yhdellä puhdistustuotteella eikä esim. lentäessä tarvitse miettiä nestemääriä.

 Rebirth – Kaakao Kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle Rebirth hoitaa erityisesti kuivaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti ilman hankausta. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta.

Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Iho saattaa aluksi reagoida mutta se rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa. Rebirth on yhtä nautintoa alusta loppuun! Sen tuoksu on huumaavan makea ja herkullinen.

 Luonkos öljynpuhdistuskakut ovat:
* 100% luonnon raaka-aineista valmistettu
* vegaaninen
* ilman säilöntäaineita
* kotimainen
* käsityönä valmistettu
* muoviton biohajoava pakkaus
* hellävarainen ja tehokas tapa poistaa meikit
* poistaa myös vedenkestävät meikit