tiistai 4. lokakuuta 2016

Nukkumatin maanantai

Viikonlopun liian myöhäisistä nukkumaanmenoajoista ja liian aikaisista herätyksistä johtuen heräsin tänään kello 11.30 !!! Herätin tyttären tosin klo 7.30 ja vein hänet kouluun, mutta sitten kömmin takaisin untuvatäkkien alle ja unta tosiaan riitti lähes puoleen päivään saakka.

Viikonloppuna leikkautin hiuksiini reippaasti lyhyemmän polkkatukan ja mallia piristettiin vielä vaaleilla raidoilla, I´m in love :)

Pikakuva hiuksista jäähallilla otettuna.Vaikka yön jäljiltä ovatkin auton ikkunat olleet jo jäässä niin päivällä aurinko on hellinyt ulkoilijoita ja autolla matkustaen tarkenee vielä untuvaliivillä. Puserona tuossa liivin alla on Lidlin cashmere neule ja on muuten laadukas, ei edes nukkaannu.neule- Lidl
untuvaliivi- Esprit
housut- KappAhl
kengät- H&M
huivi- Mulberry
laukku- LV Noe GM


maanantai 3. lokakuuta 2016

I love me lippujen arvonta

Sain sunnuntai iltana todella mieluisan yhteydenoton DOPPwoman blogin ja liikkeen omistajalta Katalta. Hänen liikkeellään on oma osasto I love me messuilla ja Kata antoi blogilleni arvontaan kaksi lippua kyseisille messuille.DOPPwoman aukaisee liikkeen myös Helsinkiin (keväällä 2017), Vaasassa asuville liike onkin jo tuttu sieltä torin laidalta. DOPPwoman FB sivut. Itse pääsin tutustumaan Katan liikkeeseen vajaa vuosi sitten ja olisin huolinut liikkeestä kaiken :) Blogipostaus Vaasan DOPPwoman liikkeestä

Arvotaan siis kaksi erillistä lippua, joten jätä kommentteihin nimesi ja olet mukana yhden lipun arvonnassa. Arvonta-aika päättyy maanantai iltana 17. 10. 2016  klo 23.59, anonyymit keksikää itsellenne nimimerkki ja jättäkää sähköpostiosoitteenne niin onnettaren suosiessa saan teihin yhteyden.

Linkin kautta pääset tutustumaan jo etukäteen messutarjontaan. Itse ajattelin mennä messuille lauantaina ja varmasti viivyn tovin myös Katan ja DOPPwomanin osastolla eli nykäise hihasta, mikäli nähdään.


I love me messut