perjantai 25. marraskuuta 2016

Uusi työpaikka ja vanhuuden silmälasit

Ja se uusi työnantaja on varsin mahtava persoona eli minä itse. Olen tehnyt pari viikkoa sitten osittain aika raskaankin päätöksen ja irtisanouduin vakituisesta työpaikastani. "Mutta en mä näitä hommia lopeta" eikös joku mainoksen lottovoittajakin näin sanonut :) Työllistän siis itse itseni oman toiminimeni kautta. Joku (esim. oma siskoni) kommentoi, että "Ootko sä nyt ihan varma päätöksestäsi"? Millä maksat lainat? Riittääkö sulle töitä? ...

Olen henkilönä sellainen, että isojenkaan päätösten teko ei kestä kauaa. Tässä irtisanomisessani ja päätöksen vaikeudessa ajattelin ainoastaan luistelijoitani. Olenhan osan kanssa tehnyt töitä jo seitsemän ja puoli vuotta. Kyllä siinä kyynel jos toinenkin vierähti sekä omalle että luistelijoiden poskille kun päätökseni kerroin.

Oma isäni oli koko työelämänsä yksityisyrittäjä, joten tiedän etten helppoihin saappaisiin ole astumassa ja minullekin on monenmoista työpaikkaa kerennyt elämäni varrella kertyä.

Lähetin muutama päivä sitten mainostekstiä itsestäni eri seuroille ja oli kiva huomata, että aamulla oli jo useampi viesti sähköpostissa eli varmaan tuntitöitä, sijaistuksia löytyy ja olen sitä mieltä että hyvä löytää aina töitä. Meillä onkin sitten vuoden alusta perheessä kaksi yrittäjää. Itselläni tulee ensi vuonna vuosia täyteen 50 eli onkohan tää jonkinlainen viidenkympin villitys.

Ulkonäön lisäksi myös silmien näkö on heikennyt aikamoista tahtia eli vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni ja kävin tilaamassa I love me messuilta Synsamin osastolta itselleni moniteholasit. Hyvin yksinkertaiset sangat olivat valintani ja värinä tietysti ruskea ja Chanel :) :)