lauantai 18. huhtikuuta 2015

2. vapaapäivä

Lähdin siskoni seuraksi, kun hänellä oli suunnitteilla ostaa uusi kesälaukku ja kengät. Laukun ostopaikka oli selvä, Espan LV. Olin varannut meille ajan, kun ajattelin lauantaina olevan niin paljon ruuhkaa. Liike olikin yllättävin tyhjä, olisiko vaalikiertueilla osuutta asiaan, koska ihmisiä oli kyllä paljon liikkeellä.

Ostos reissu alkoi lasillisilla samppanjaa.Olin varannut siskolleni Artsy laukun Damier Azur kuosissa, jottei tarvitse lähteä liikkeestä tyhjin käsin. Artsy olikin siskoni mieleen ja ostopäätös oli nopea. Minä olin varannut kuukausi sitten yhden rannekorun itselleni ja kuulin ettei sitä enää valmisteta, joten vaihdoin rannekorun vaaleaan vyöhön :)
Vyölle on kyllä tarve keän vaaleampia vaatteita ajatellen ja onhan minulla kolme laukkua tuossa Damier Azur kuosissa.

Kotona olin vasta kuuden aikaan illalla, onpa nämä vapaapäivät rankkoja ja kalliita :)Onneksi laitoin päälle untuvatakin, oli meinaan todella raaka tuuli.


 Zarasta ostetusta paidassa on kivasti takana hieman pidempi helma.


untuvatakki- Beaumont
kengät- H&M
housut- Zara
paita- Zara
huivi- Louis Vuitton
laukku- Chanel

Kolmen päivän vapaa viikonloppu, osa 1

Olin jo eilen illalla hyvällä tuulella kun tiesin, että tänään on vapaapäivä. Kävin Lakun kanssa metsä lenkillä ja sen jälkeen aamiainen kaikessa rauhassa, vähän tietokoneella. Sitten meikkiä nassuun, postin ja muutaman vaatekaupan kautta kotiin. Nappasin vielä tyttären mukaan samalla kyydillä koulun pihalta. Tytär kotiin, auton keula kohti Taitoluisteluliittoa, jonne palautin edellisen viikonlopun koulutus välineet.

Ruuhkan kautta Jumboon, en kyllä jaksaisi istua joka päivä ruuhkassa. Zarasta löysin vaikka mitä ihanaa. Ehkä jotain päätyy jo huomenna päälle. Oli ihana kierrellä kauppoja rauhassa, ei mitään kiirettä kotiin. Stockkan herkusta hain koko perheelle sisäfile pihvit (oli muuten hyvät pihvit).

Illalla vielä koko talon imurointi ja kaksi koneellista pyykin pesua, siitä oli minun vapaapäivä tehty. Huominen päivä tuntuu luxukselta, kun talo on siisti jo aamusta. Siskoni perheineen tulee Helsinkiin ja menen hänelle makutuomariksi laukku ostoksille.

Vaikka päivä oli kiva niin asu oli synkkä eli mustalla mentiin.


tiistai 14. huhtikuuta 2015

Räsymatto takkina

Terassin matto, laiturin matto, räsymatto. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä maton näköinen takki on joka tapauksessa mukava pitää yllä ja ihan lämminkin vielä. Menee samaan sarjaan kuin päällä olevat farkutkin, eivät niin tyylikkäät, mutta mukavat päällä.

Vielä kaksi päivää töitä ja sitten koittaa pitkä viikonloppu vapaa perjantai, lauantai ja sunnuntai. Siskoni tulee Lahdesta Helsinkiin ja menemme ostamaan hänelle uutta kesälaukkua. Kiva mennä maku tuomariksi ja nauttimaan lounasta jonnekin kivaan ruoka paikkaan.takki- Lindex
farkut- H&M
T-paita- Sand
kengät- Converse
Kasmir huivi- Kashmirneule.com saatu yhteistyön kautta
laukku- Louis Vuitton

Tässä sama takki hieman siistimpien vaatteiden kaverina http://mankka1717.blogspot.fi/2014/04/valmentajien-tiimitakki.html