perjantai 2. tammikuuta 2015

Louis Vuitton bandeau huivin sitominen kaulalle

Sain Hennalta,  Bachia ja Kahvia blogin pitäjältä postaustoiveen koskien bandeau huivin erilaiseen sitomiseen kaulalle. Nämä muutamat vinkit toimivat myös muiden huivien kanssa.

1. Huivi rusettina 2. Huivi sidotaan edestä taakse ja päät sidotaan takaisin eteen solmulle


3. Huivi kaksin kerroin lenkille ja päät pujotetaan läpi4. Tee solmu huivin keskelle, solmu eteen kaulalle, pujota huivin päät solmun läpi5. Huivi sidotaan takaa eteen, kiepautetaan ympäri ja sidotaan päät niskan taakse (toimii paremmin suurella huivilla


6. Huivi laukun koristeena14 kommenttia:

 1. Kiitos Mankka ! Asu on tosi hieno, nätti tuo sininen paita ! Tuo huivi on kauniimpi käytössä, nettisivuilla en siihen ole niin tykästynyt, mutta nyt... ;)) Tykkään tosta ekasta kuvasta paljon ja tuota nelosta täytyy kokeilla heti, kiitos tästä ! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henna, tuo 4. on hyvä, kun ei aukea kaulalta. Rusetti tosiaan eniten käytössä. Silkkipaita on Massimo Dutilta, ruskea oli silittämätön, olisi ehkä sopinut paremmin huivin väreihin.

  VastaaPoista
 3. Ei, kyllä tää sininen paita käy ton ruskean huivin kanssa tosi hyvin, kun huivissakin sinistä on :) Vyö vielä piste iin päälle :) tuppaa tosiaan avautumaan silkkihuivissa solmut, jos vain opin tekemään tuon nelosen.. ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, muistan kun laivalla töissä ollessa tuli viriteltyä silkkihuivia jos mitenkin päin kaulalle

   Poista
 5. Upea huivi! Rakastan huiveja ja kuten kuvissa näytät, niitä voi käyttää niin monella tavalla. :) Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, oikeassa olet. Isot ja muhkeat huivit nykyisin syrjäyttäneet perinteiset silkkihuivit. Hyvää Loppiaista.

   Poista
 6. Hyviä ideoita! Olen itse niiiin ideaköyhä, mitä tulee huivien sitomiseen! Ykkönen ja nelonen on minusta parhaat ideat nimenomaan pienen huivin sitomiseksi ja ihan taatusti kokeilen.
  Mukavaa viikonloppua Mankka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pantanakin olisi kiva käyttää. Minusta vaan tuntuu, että liukuu hiuksista pois. Laitan tuohon 4. kohtaan vielä tarkennuksen teosta. Hyvää ja rentouttavaa Loppiaista.

   Poista
 7. Kiva postaus! Ja wau, kuinka upea mekko sinulla oli edellisessä postauksessa. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, välillä alesta tekee löytöjä. Hyvää Loppiaista myös sinulle.

   Poista
 8. Jes, kiitoksi koavasti näistä vinkeistä :) Itselleni ei tullut tämän huivin kanssa mitään muuta sidontaa mieleen kuin rusetti. Jospa nyt saisi aikaiseksi jotain muutakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.