tiistai 12. toukokuuta 2015

Harmaata ulkona ja harmaata päällä

Työviikko on alkanut loman jälkeen tohinalla. Toukokuusta alkaa ns. uusi kausi, ryhmiimme on tullut muutoksia ja minä olen saanut kaksi uutta luistelijaa ryhmääni. Ensimmäinen työpäivä loppui illalla palaveriin klo 22, huh huh. Eipä tarvinnut paljon unta houkutella.

Tänään kävimme ostamassa tyttärelle kevätjuhliin uuden mekon ja löysin itsellenikin jotain suurella alella. Hassua, että minun pikkutyttöni päättää ala-asteen ja vaatteet valitaan jo aikuisten osastolta ja kohta minä olen meidän perheen lyhyin :) Apua, minne nämä vuodet karkaa.

Illalla päälle valikoitui vuoden vanha takki, mukavat boyfriend farkut, luottotennarit Converselta, tietenkin huivi ihmisellä huivi kaulaan ja kaneli kainaloon.

8 kommenttia:

 1. Ihana asu. Sulle kyllä tuo vaalea harmaa ja vaaleanpunainen sopii älyttömän hyvin ! Vuodet menee kyllä liian nopeasti... ! Yksi merkkipaalu teilläkin sitten pian ylitetty !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna :) En muuten pääse sun blogia lukemaan, onko jollain tauolla?

   Poista
 2. Ihanan näköinen tuo sinun vaaleanpunainen Denim huivi! Joka Vuiskan kerralla olen käynyt sitä sovittelemassa, mutta vielä en ole uskaltautunut kotiuttaa :) Onko se muuten pysynyt hyvässä kunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on pysynyt hyvänä. En tosin ole käyttänyt kuin alle 20 kertaa. En varmasti olisi itse ostanut tätä väriä, utta mies toi reilu vuosi sitten tuliaisiksi espanjasta 😊

   Poista
 3. Tuo sun huivi ♥_♥ Tahtoo :D

  VastaaPoista
 4. Janet :), ensin olin vähän pettynyt väriin kun avasin laatikon, mutta on ihana kevät/kesähuivi. Onneksi en vaihtanut tummempaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana takki ja farkkusi näyttää ihanan värisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, noi farkut on kivan väriset ja mitä enemmän pitää niin sitä pehmeämmältä tuntuvat.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.