perjantai 14. elokuuta 2015

Vanhuus

Musta on selvästi tullut vanha. Odotan viikonlopulta sitä, että saan olla tekemättä mitään tai mikään aikataulu ei rajoita tekemisiäni. Jos haluan pestä lisää ikkunoita niin teen sen tai jos haluan repiä rikkaruohoja puutarhassa niin voin tehdä sen omaan tahtiini. Tai sitten vain olen ja lepään. Joskus nuorempana olisin jo tehnyt suunnitelman Petran kanssa, että mihin lähdetään ja ketä tulee mukaan. Ainoa asia minkä päätin viikonloppuna tehdä, lähden aamusta keräämään vadelmia. Koiran kanssa lenkkeillessä olen löytänyt monta hyvää apajaa. Tänä vuonna on muuten paljon vadelmia ja ne ovat isoja!


Viikonloppu on mukava aloittaa myös siivotussa kodissa eli eilen illalla vielä ennen yhdeksää heiluin imurin kanssa.

Tilasin myös Kikon meikkejä lisää. Nämä heidän luomivärit ovat aivan huippuja, paljon pigmenttiä ja mikä ehkä itselle tärkeintä,  eivät varise.
Mukavaa viikonloppua kaikille ja nautitaan tästä auringonpaisteesta ja lämmöstä.


4 kommenttia:

 1. Täällä toinen vanhus ilmoittautuu ;) Vitsi nuo Kikon meikit näyttää hyviltä, en ole ikinä testannut kyseiseltä brändltä vielä mitään. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua. Toimitus tuli suomeen alle 2 viikossa ja tuo neljän värin luomiväri oli esim. hyvässä alessa, nyt normaalihinnalla 13,90 €. Kynsilakat ovat ihan huippuja ja maksavat 2,90 € ->

   Poista
 2. Ja täällä sitten kolmas vanhus...:D Tuo voisi niin olla omasta suusta sanottu! Täytyy laittaa tuo Kiko vinkki korvan taakse, hyvää luomiväriä on tosi vaikea löytää! Kivaa ja rauhallista viikonloppua ja hyviä vadelma-apajia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti vadelmat jäi huomiselle/maanantaille kun pyörän kumi olikin tyhjä :(

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.