torstai 29. lokakuuta 2015

Balmuir Showroom ja lukijailta

Odotin kovasti tätä iltaa Balmuirin showroom:ssa ja sainkin järjestettyä aikaisemman lähdön töistä ja mahdollisuuden osallistua illanviettoon. Illan emäntinä toimivat Balmuirin omistaja Heidi Jaara ja illan kutsujana ihana Marjukka Fab forty something blogista. Marjukka myös musiikin opettajana ja taitavana laulajana lauloi illan alkajaisiksi kaksi kappaletta todella kauniisti kitaran säestyksellä.

Heidi kertoi ensin yrityksen perustamisesta, yrityksen työntekijöistä, eri tuotteista, tuotteiden valmistuksesta, kuinka vain paras kelpaa heille,  missä maissa Balmuiria myydään, kuinka kaikki on saanut alkunsa Oululaisesta autotallista ym. Parasta tässä kaikessa on se, että yritys on suomalainen ja pääpaikka on Oulussa.

Home via Laura blogin kautta tarkempaa tietoa yrityksestä ja näkyvyydestä kansainvälisesti.

http://homevialaura.com/2015/01/balmuirin-matkassa-osa-1-whos-next-ja-premiere-classe/

http://homevialaura.com/2015/02/balmuirin-matkassa-osa-2-maison-objet/

 Heidi Jaara

 Marjukka

Nämä ihanat 100% karhmiria olevat kylpytakit haluaisin heti, mutta pitäisin niitä ihan neuletakkeina :)Olipa kiva tavata myös Business WomanBelladonna ja Marre (hän rohkeasti tuli juttelemaan kanssani, vaikka olemmekin toistemme blogeja lukeneet niin ihmiset luonnossa jotenkin niin erinäköisiä ja kun montaa blogia seuraa niin kaikkia ei vain voi muistaa edes ulkonäöltä) Marrella on blogissa ihania matkakuvia, upeita paikkoja ja matkakertomuksia Lapista Aasiaan.


Lukijani tietävätkin, että olen parantumaton huivien suurkäyttäjä, ostaja ja kasmir mieluisin materiaali jota haluan ihoni lähelle. Joten ostoskassiin sujahti kuin huomaamatta kaksi huivia ja kaksi ihanaa kynttilää syksyn pimeisiin iltoihin. Vaalean lila huivi on Highland huivi värissä Heather ja harmaa huivi on neliskulmainen Milan, jotka muuten tehdään samassa tehtaassa kuin Louis Vuittonin huivit :) Milan huivi on 70% Cashmerea ja 30% silkkiä. Nyt mietinkin, että laitanko lähes käyttämättömän Acnen huivin myyntiin ;)
8 kommenttia:

 1. Upea ilta, ja millaiset saaliit sulla onkaan! Oijoi!
  tuo harmaa kiehtoisi minuakin - laita pian asukuvia <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli, sinun laulusi olivat kyllä kauniisti laulettu.

   Poista
 3. Kauniit huivit ostit! Minkä kokoinen on tuo Highland? Niitähän oli eri leveyksiä. Mietin juuri että pitäisi ostaa netistä kun jäi ostamatta silloin. Haluamaani väriä tuota Highlandia on vain isompaa kokoa ja mietin että onkohan liian iso..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just se isoin koko. Ei tunnu kaulalla paksulta kun kasmir menee kokoon. Mää haluaisin tilata ton Milan huivin myös mustana, niin ihana laatu.

   Poista
 4. Oli mukava ilta ja tosi kiva treffata livenä. Toivottavasti tavataan toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli todellakin kiva ja tuo Balmuirin tarina kuin sadusta. Juu olisi kiva tavata toistekin :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.