maanantai 23. marraskuuta 2015

DOPPwoman Vaasassa

Viikonlopun kilpailumatka suuntautui tällä kertaa Vaasaan ja onneksi tauko lauantain kilpailupäivän aikana mahdollisti käynnin DOPPwoman liikkeessä joka sijaitsee Vaasassa torin laidalla Vaasanpuistikko 18:ssa . Liikkeen omistaja Kata pitää myös blogia DOPPwoman johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Liikkeen omistaja Kata on niin sydämellinen ja aurinkoinen, että tuntui kuin olisimme tunteneet aiemminkin vaikka tämä tapaaminen olikin ensimmäinen kerta. Olen kyllä käynyt liikkeessä joskus vuosia sitten kun olen Vaasassa vieraillut ja olen blogia luettuani, että ainiin olen tuossa liikkeessä kyllä käynytkin.Olin pyytänyt Kataa laittamaan minulle sivuun muutaman sovitettavan vaatteen, jonka ajatteli minulle sopivan. Kata varmistikin minulta aivan oikean vaatekoon vain kuvieni perusteella. Värit joita Kata oli etukäteen varannut olivatkin juuri niitä minun suosikkivärejäni (beige, valkoinen, harmaa) ja itse vielä otin sovitukseen yhden mustan vaatteen vaikkei se paras väri minulle olekaan.Tiedättekö tai varmasti tiedättekin, että kuinka makea tunne on se kun löydät liikkeen josta voisit ostaa kaiken :) DOPPwoman on juuri sellainen liike, ei muuta kuin lauantain lottoa sisään :)

Alla olevassa kuvassa mun suosikkivärejä pinkki ja harmaa. Jos olisin 15 kg pienempi niin olisin tämän ostanut vaikken olekaan käynyt pikkujouluissa vuosiin.


Kuvan mekko Katan päällä. Mekko on aivan superihana juhlamekko, yksinkertainen ja tyylikäs.
Tästä linkistä näet kuvan rokokoo mekon Katan yllä http://www.doppwoman.fi/2015/11/rokokoo-kankainen-mekko.htmlLiikkeessä oli paljon asiakkaita (pikkujouluaika), mutta Katalla oli kyllä aikaa kaikille asiakkaille ja hän viuhtoikin liikkeessä hiukset hulmuten etsiessään sopivia asukokonaisuuksia ja kokoja asiakkailleen. Sovituskopissa ollessani kuuntelin kuinka Kata keskusteli asiakkaille ja ymmmärrän, miksi vaateliike on menestynyt. Kata antoi rehellisen palautteen vaatteista tai vaihtoehdoista ja opasti esim. erästä asiakasta pikkumekon kanssa, että hän tarvitsee alle napakan alusasun, jotta mikään ylimääräinen poimu ei näy (ja asiakas oli siis normaalipainoinen).

Aikaa liikkeessä hurahti puolitoistatuntia ja toinen mokoma olisi ehkä mennyt ellei olisi tarvinnut uudelleen lähteä kilpailupaikalle.

Kannattaa tutustua Katan blogiin, sieltä saa ihania vinkkejä pukeutumiseen ja jos menet Vaasaan niin käy ihmeessä liikkeessä. Facebookissa myös usein kilpailuja ja vinkkejä pukeutumiseen https://www.facebook.com/DOPPwoman/

Huomenna tulee ostamistani vaatteista montamonta erilaista asukuvaa.


6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanasti olit kirjoittanut meistä:)) kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sain tänään niin ihania erilaisia asuja ostamistani vaatteista, että kyllä taas kelpaa.

   Poista
 2. Olen seurannut blogia sen alkumetreiltä saakka ja ihastellut myymälän tyylikkäitä asuja. Nyt kiinnostaa paljon, että mitä ostit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleita, neuleita mitäs muutakaan. Laitan aamulla kuvia asuista.

   Poista
 3. Itsekin seuraan kyseistä blogia ja jaksan ihastella vaatteita / asukokonaisuuksia. Odotan innolla sun asuja <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.