lauantai 28. maaliskuuta 2015

Laukkuhullujen tapaaminen

Olen ahkera erilaisten blogien, Instagramin ja FB sivujen käyttäjä. Joten on luontevaa. että olen myös liittynyt Louis Vuitton, Chanel laukuista tykkäävien sivuille. Nämä ryhmät ovat suljettuna, mutta niihin pääsee liittymään mikäli oma profiili FB:ssa on suht julkinen.

Ryhmissä vaihdetaan, ostetaan, aitoutetaan ja vaihdetaan mielipiteitä ahkerasti ja erittäin positiivisessa hengessä. Kaikki tarinat eivät edes liity laukkuihin tai voivat alkaa laukuista ja yhtäkkiä puhutaankin jostain aivan muusta.

Tänään tapasimme LV porukan kanssa ravintola Kiilassa brunssin merkeissä. Vaikken ollut ketään näistä ihanista naisista ennen tavannut niin mukavaa oli ja juttua riitti. Minähän olin tietenkin porukan vanhin ja suurin osa naisista voisi olla minun tyttäriä, mutta se ei menoa haitannut.

Brunssin lopuksi otimme vielä mukana olleista laukuista yhteiskuvan. Aika hassua, että vaikka mukana oli yli 20 naista niin yhtään saman laista laukkua ei pöytä seurueelta löytynyt :)

takki- Grünstein
housut- H&M
paita- Massimo Dutti
kengät- Stockmann
huivi ja laukku - LV
koira- Laku, Bernin paimenkoira :)

 Ryhmäläisten laukut :)10 kommenttia:

 1. Aina niin tyylikkäänä! :) mä oon tulla LV:n ryhmässä usein ihaillut sun kuvia ja lähes kateellisena huokaillut. ;) Voikun oisin saanut olla mukana tapaamisessa. Ehkä ensikerralla sitten. Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olipa kauniisti sanottu. Tapaaminen oli kyllä kiva, kesällä olisi kivata tavata picnicin merkeissä. Silloin olisi myös helpompi jutella kaikkien kanssa. Nyt oli aikamoinen meteli ravintolassa ja pitkä pöytä niin kaikkia ei kuullut.
   Minä taasen ihailen teidän taloprojektia ja sitä silmää millä uudistat ja sisustat. Tykkään myös vaatemaustasi (tyylikästä ja yksinkertaista)

   Poista
 2. Olipas määrä laikku kaunotaria. Upea kokonaisuus sinulla myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Aika kasa oli laukkuja eikä lähipöydissä juurikaan edes ihmetelty kun salamavalot alkoivat vilkkumaan :)

   Poista
 3. Katsoin ensin, että kaikki ovat sinun LV laukkujasi :D Kaunis sinä ja varmasti on ollut mukava tapaaminen samanhenkisten ihmisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa tosiaan oli. Aika monta laukkua olisin toki huolinut itsellenikin :)

   Poista
 4. Hauska tuo kuva, jossa kaikkien laukut... ja kahdella jopa samanlaiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju eikö olekin. Laukut ovat hieman eri sävyä toinen punaisempi ja toinen sun väri eli PINKKI

   Poista
 5. ooh ihana ja kaunis näky <3 Miehen valmistujaisjuhlissa ihastelin erään valmistuneen kolmen tonnin punaista Vuittonia. Sellainen taitaa jäädä haaveeksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia. Onneksi merkiltä löytyy myös laukkuja parista sadasta ylöspäin :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.