perjantai 10. huhtikuuta 2015

Huhtikuun alku

Hengissä ollaan (nipin napin). Valmennushommissa kevään viimeiset kilpailut, kevät näytös, vanhempainvartit, toukokuun aikataulut ym. kasaantuvat aina näille muutamille huhtikuun viikoille ja täällä ainakin odotetaan talvi lomaa tuhat lasissa. Kyllä, minulla on talvi loma huhtikuun viimeisellä viikolla ja siitä jatketaan vielä toukokuun ensimmäinen viikko kotona töitä tehden ja uusia ohjelma musiikkeja kuunnellen ja uuden kauden toimintaa suunnitellen.

Miksihän noita vanhempien ja luistelijoiden tapaamisia kutsutaan varteiksi, kun niissä kuitenkin menee aina aikaa puolesta tunnista tuntiin :)

Postaus tauon aikana olen käynyt Kuopiossa kauden viimeisissä kilpailuissa (joka sarjasta johon osallistuimme tuli vähintään yksi mitalisija, ei huono päätös kilpailukaudelle). Yövyin Kuopion Scandicissa ja hotelli olikin remontoitu viime käyntini jälkeen ja huoneet olivatkin oikein viihtyisät.

Ihana pääsiäistervehdys yhdeltä luistelijaltani.


Lauantai iltana nautin vaahtokylvystä. Entisessä kodissamme oli poreamme ja kävin siellä asumisemme aikana kerran :)


Nautimme myös muiden valmentajien kanssa kevätmaljat viimeisen kilpailun kunniaksi.

 Olen kyllä maailman huonoin pakkaaja, vaatteita olisi ollut taas viikon matkaa varten. Ja eihän kolmen päivän kisamatkaa yhdellä laukulla pärjää ?


Koko kisaviikonlopun ainoa asukuva.

neule- Lindex
laukku- Chanel

Huomenna lähden Valkeakoskelle kouluttamaan uusia ja innokkaita luistelukouluohjaajia. Onneksi seuraava viikonloppu on vapaa :)

Loppuun vielä muutama keväisempi asukuva (kännykällä otettu eli aika sumeita ovat)
Löysin Hulluilta päiviltä uudet Högl korkkarit, jotka olivat aivan samaa sävyä uuden Chanel laukkuni kanssa.

8 kommenttia:

 1. Kiva, että olet hengissä ja näin mahtavan postauksenkin teit : ) Erityisesti ihastuttaa tuo punainen tennarikuva. Siinä on kaikki kohdillaan ja vielä mukana joku kiva twisti, jota en osaa nyt pukea sanoiksi. Ja nuo laukut! Olen luullut, että kenkiä ei voi olla liikaa, mutta voisiko laukkujen puolella olla sama : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, kommenttisi piristi jo eilistä päivää ja nyt ainakin tuli tarpeesee, kun tuntuu että mikään ei onnistu. Laukkuhulluksi olen jo monesti tunnustautunut.

   Poista
 2. Tykkään kyllä paljon asuistasi. ♡ Samantyylisiä tykkään itsekin pitää. Ja laukkukokoelmasi on kyllä aivan upea. ♡ En siis ihmettele, että useampi laukku on mukana. :)
  Tsemppiä viikkoon ennen lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LeAnn. Eli sinulla on hyvä maku ;) ei vaan, vaatteeni aika yksinkertaisia niin niitä myös helppo yhdistellä.

   Poista
 3. Tsemppiä kiireisille viikoille... välistä tiedän, että miltä toi voi tuntua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, onneksi tietää että kohta helpottaa :)

   Poista
 4. Kiva kuulla kuulumisia. Kiireiselle viikolla paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.