sunnuntai 14. helmikuuta 2016

HydraFacial kasvohoito Kauneushuone Rillassa

Me suomalaiset taidamme hieman huonosti panostaa itseemme kauneushoitoloiden maailmassa. Tai ehkä nuorempi sukupolvi osaa jo senkin taidon, mutta ainakin itse olen tähän käymättömyyteen syyllistynyt. Onneksi meillä on luistelijoita ja heidän vanhempiaan, jotka pitävät huolen valmentajansa ihon kunnosta ja antoivat minulle lahjaksi lahjakortin Kauneushuone Rillaan.

Rillaan on myös helppo mennä, koska omistajana toimii vanhan luistelijani äiti Katja. Kävin syksyllä tällaisessa Hydrafacial ihonpuhdistuksessa. Puhdistus on ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial- laitte kuorii ihon, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää hoidon lopuksi ihoon tehoaineita. Tämä puhdistus on lisäksi täysin kivuton eli ei enää sitä tunnetta, että tuntuu nipistävältä kun ihosta puhdistetaan epäpuhtaudet pois.

Sitten järkyttävää kuvasatoa toimenpiteestä :)

Tästä alla olevasta kuvasta huomaa, kuinka huonossa kunnossa kasvoni olivat alkusyksystä, Katja epäilikin että kasvojen alueella olisi ollut ruusufinni. Seuraavan kerran kun tätä ilmenee niin pitääkin varata aika ihotautilääkärille.


Näihin putkiin ihon epäpuhtaudet imetään eli iho käydään läpi pienimuotoisella imurilla.

Muutama mustapää minunkin putkessa näkyi. Katja kertoi, että jollain asiakkailla putki on niin täynnä epäpuhtauksia, että ihan kuin siellä olisi hiekkaa.

2 kommenttia:

  1. Mä olen ollut joskus kanssa tuollaisessa imurikäsittelyssä. Työkaverillani on vaivana ruusufinni, se on aika viheliäinen juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt iho ihan ok kunnossa, mutta pitää tarkkailla sitä. En ollut ennen edes kuulut mistään ruusufinnistä ja kun etin netistä lisätietoa niin sehän se taitaa olla (tai itseltähän löytyy kaikki vaivat kun alkaa nettiä katsomaan)

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.