perjantai 25. maaliskuuta 2016

Viikonloppu Helsingissä ja hotelli Paasi

Viikko sitten aamujäiden jälkeen ajelin kohti helsinkiä ja tapasin siellä Hennan ja pari muuta ystävää. Kävimme hieman ostoksilla (tietenkin käynti espan LV:lla oli pakollinen), lounaalla helpossa Vapiano:ssa ja sen jälkeen ajoin autolla kiireesti kohti hotelli Paasia. Meitä odotti ihana historian havinaa täynnä oleva hotelli Hakaniemen rannan tuntumassa. Tulimme mieheni kanssa hotellille eri aikaa ja meidät molemmat otettiin vastaan oikein ystävällisesti. Lauantai iltana myös hotellin edessä olevat parkkipaikat ovat klo 16:sta jälkeen ilmaiset (tämä kun ei ole itsestäänselvyys helsingissä)


Tässä hotellin aulan kirjastossa lukisi mielellään iltapäivän lehdet tai nappaisi kainaloon oman kirjan, baaritiskiltä lasillinen viiniä tai kahvia ja siirtyisi kirjojen maailmaan pehmeistä sohvista nauttien.


Hotellin aula


Värittömyydestä ei voi ainakaan tätä hotellia moittia ;)

Huoneemme sijaitsi hotellin ns. vanhassa osassa. Ihanat vanhat käytävät, ovien päällä paikan historiasta kertovat kuvat.

Meidän huoneemme
Huoneen tapetti on kunnianosoituksena Georg Rieksin tapettitehtaalle joka on myös toiminut Siltasaaressa. Tapetissa on käytetty vaikutteena Hakaniemen historiaa, onhan siellä toiminut mm. sirkus..

 Kylpyhuone oli yksinkertaisen tyylikäs mustavalkoisine laattoineen.


Pääsiäisyllätys huoneessa :)Illalla kävimme Kansallisteatterissa katsomassa näytelmän Hirttäjät. Kyseessä oli farssi ja nauraa saikin, mutta ehkäpä odotimme mieheni kanssa näytelmältä vielä hieman enemmän.  Teatterin jälkeen menimme illalliselle Gastone ravintolaan Korkeavuorenkadulle. Aivan ihana miljöö, hyvä ruoka, hyvä palvelu, voin todellakin suositella.
Hotellista uloskirjautumisen jälkeen mieheni lähti hakemaan koiraamme hoitopaikasta ja minä jäin kaupungille kiertelemään.

Jos reitti vaan vie Tillander liikkeen ohi niin käyn aina katsastamassa heidän ikkunan, on aina kivasti laitettu.


6 kommenttia:

 1. No aikasta mahtava hotelli! wau :D
  Ja ihana "somemuija" sielä :D <3 <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä aika kiva hotelli, ripaus erilaisuutta.
  Itse rakastan juuri tuon tyylisiä puseroita jonka olit ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun hotelleja sisustetaan rohkeammin, myös Kuopion Scandic on ihana kun sisustukseltaan erilainen. Cos liikkeestä tuli uusi suosikkini :)

   Poista
 3. Wau mikä hotelli & kaupunkireissunne vaikuttaakin ihanalta. Itse palaan Helsinkiin muutettuani aika ajoin kotikulmille Järvenpäähän rentoutumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin todellakin suositella hotellia, hyvällä paikalla ja kiva kun hieman erilainen.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.