maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivä ja yllätyslahja

Lauantai iltana sain käskyn tai pyynnön: "Äiti herätä mut sit aamulla ja mee sit takaisin nukkumaan". No tein työtä käskettyä ja kävin herättämässä teinin kymmenen maissa (mies oli jo karannut vierestä golf kentälle) ja menin takaisin sänkyyn odotellen aamiaista. Aamiainen olikin hyvin herkkupainotteinen: uunilämpimiä suklaa muffinsseja, kuppi kuumaa lattea ja juuri kerätty valkovuokkokimppu. Edes pahentunut flunssa ei painanut mieltä apeaksi tämän aamiaisen jälkeen.


Äitienpäivälahjaksi sain upean pinkin huivin ja mies toi vielä valtavan kukkakimpun palattuaan golf kierrokseltaan. Tyttären itsetehtyä korttia jäin kyllä kaipaamaan... Aika monta äitienpäivää on kyllä tässä talossa vietetty ilman suuria lahjoja eli tämä lahja olikin aikamoinen yllätys :)


Iltapäivällä lähdimme kohti Lahtea ja kävimme syömässä oikein maistuvan päivällisen El Torossa. Hauskaa, että hyvät ruokapaikat eivät tarvitse muuttua tai uudistua. Mielestäni kyseinen ravintola on ollut samanlainen viimeiset 30 vuotta.


paita- COS
housut- Zara
laukku, käsikoru, huivi ja kengät -LV
käsikoru- Hérmes Tässä kuvassa vielä oma äitini, 86- vuotias teräsmummi.


8 kommenttia:

 1. Oi, sä oot niin kaunis ja mitkä lahjat. Onnentyttö :) Sä oot muuten äitisi näköinen ja omaat hyvät geenit. Ei uskoisi, että äitisi on jo noin iäkäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kun kaikki nykyään sanoo, että oon äidin näköinen ja oikeasti olin ihan isäni näköinen :) Tossa kuvassa ollaan kyllä ihan samannäköisiä ja meikäläinen kohta yhtä ryppyinen ja ikä vasta ensi kesänä 50 v :)

   Poista
 2. Niin niin ihana yllätys ja äitienpäivä, jos flunssaa ei lasketa. Sain minäkin aika murkun kortin esiteiniltä, ei siinä rakkautta tunnustettu vaikka kait jostain rivien välistä sekin oli havaittavissa, voih. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, onneksi flunssakin alkaa hellittämään otettaan. Välillä nää teinit on niin isoja ja välillä taas ihan pikkuisia.

   Poista
 3. Ihana teini, äidin pitää herättää ja mennä sitten takaisin nukkumaan :) Ihana lahja mieheltäsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää meidän teini ei siis herää edes puhelimen herätykseen, vaikka se tööttää korvan juuressa. Mutta kisaviikonloppuina herää ennen herätystä automattisesti ;)
   Kukkakimppu kestää varmasti ainakin viikon hyvänä.

   Poista
 4. Ihana<3 Ja ihana on myös tuo pinkki huivi valkoisen puseron kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.