perjantai 27. toukokuuta 2016

Työyhteisöni

Eilinen sadepäivä menikin iltaan asti suunnitellessamme uutta kautta. Onneksi aloitimme suunnittelupäivämme jo klo 14 niin aivot olivat virkeinä ajatustyöhön. Meillä on aivan ihana valmentajaporukka, jokainen uskaltaa, saa sanoa mielipiteensä ja yhdessä keskustellaan ja pohditaan mikä olisi juuri meidän seuralle paras ratkaisu. 

Ja jotta aivot pysyivät virkeinä niin tarjoiluista se ei ainakaan ollut kiinni. Oli meinaan niin maistuva salaatti ja jälkiruokana ollut Pavlova vei todellakin kielen mennessään. Söin muuten kolme palaa :)silkkupusero- Comma (Stockmann)
housut- Zara
huivi- LV
käsikoru- Hérmes
kello- Guess
laukku- ChanelOmena- ja kirsikkapuu olivat näin upeassa kukassa alkuviikosta, nyt sateeet ovat tietenkin tiputtaneet osan kukista jo alas. Myös Laku pääsi kuvaan pitkästä aikaa.


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Itse en ole kovin leivottujen herkkujen perään, mutta tuo Pavlova todellakin vei kielen mennessään :)

   Poista
 2. Nyt tekee mieli pavlovaa ja pahasti!

  VastaaPoista
 3. Aah Pavlova ja tuo sinun paita on aivan mieletön, tahtoo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, pitäisi ehkä itsekin yrittää Pavlovaa joskus.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Heli, se on aika kätevän kokoinenkin. Mahtuu paljon muttei tunnu liian isolta.

   Poista
 5. Heippa! Pitkästä aikaa päätin etsiä blogeja joita ennen tykkäsin lueskella. Kun itse lopetin bloggaamisen niin on vähän blogimaailma meinannut unohtua! Täytyy ehdottomasti korjata tilanne. Ihanat herkut teillä ollut, ja Laku on yhtä söpö kuin ennenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa, että lopetit. Eikö aika riittänyt vai lopahtiko innostus? Ajelin taas lakkiaispäivänä talonne ohi, joku kerta pysähdyn kun nään sut pihalla, varo vaan :)

   Poista
  2. Ollaan muutes asuttu viime kesästä asti Helsingissä! Talo on vuokralla ja nyt laitettu myös myyntiin! Ihana talohan se on, sääli kun ei saa mukaan tänne Helsinkiin. Siinä sitä olisi minun mielestäni yksi Lahden kauneimmista taloista vapaana :)

   Poista
  3. No kattelinkin Instan kuvia, että olet useasti Helsingissä. No onneksi en ole mennyt soittelemaan ovikelloa teidän vanhan talon ovelle :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.