maanantai 20. kesäkuuta 2016

Ihana viikonloppu tyttären kanssa

Vietimme tyttäreni kanssa lauantai- sunnuntai päivän varsinaista äiti-tytär aikaa. Lauantaina tosin piti herätä aikaisin, kun kävin päivittämässä uudet raidat hiuksiini ihanan kampaajani, Annen luona. Tytär kiltisti odotti kampaamon penkillä tietokone sylissä ja loppuvaiheessa huomasimme, että siinä hän kiltisti otti pienet päiväunet odotellessaan minua:)

Kampaajalta ulos selvittyämme oli tarkoitus lähteä päivittämään tyttären vaatekaappia kesävaatteiden osalta, mutta kun vettä tuli kaatamalla niin hyppäsimme autoon ja ajoimme Jumboon (niinkuin muutama tuhat muutakin ihmistä). Kävimme lounastamassa ja monen ostoskassin kanssa ajoimme kotiin ja minä kävin taasen ottamassa ne päiväunet.

Illalla katsoimme muutaman jakson Modernia perhettä ja teimme omatekoisia poppareita voisulan kera, ja kyytipojaksi lasi kylmää Cokista. Noh, päiväunistamme johtuen yö venähti sinne kolmeen saakka ja aamulla nukuimmekin puoleen päivään saakka.

Meillä on kyllä ihan huippukoira. Myös Laku on niin tottunut rytmiimme, nukkuu ja pötköttää lähes puoleen päivään saakka ennen kuin haluaa ulos aamupissalle. Vihdoin aamiaisen jälkeen ulos selvittyämme lähdimme sunnuntai leffaan tyttären kanssa ja kävimme  vielä lounastamassa Vapianossa. Leffavalintamme oli Mother´s Day ja tykkäsimme leffasta molemmat todella paljon.


Sateesta ja kylmästä tuulesta johtuen kaulalle valikoitui yksi uusista Guccin huiveista eikä ollut yhtään liian kuuma.Pionit taas kukkivat puutarhassamme, pakko oli ottaa kolme oksaa maljakkoon saakka.
10 kommenttia:

 1. Äiti-tytär-aika on kyllä todella tärkeää. Siitä kannattaa pitää kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikka teinin mielestä äiti onkin välillä tyhmä ym. :)

   Poista
 2. Kauniinväriset raidat ole saanut hiuksiisi, tulikin mieleen että pitääkin tilata aika kampaajalta..

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit ja raikkaat raidat hiuksissa, tuollaiset haluaisin minäkin. Kuulostaa täydelliseltä äiti ja tytär päivältä ja Mother's day oli ihana leffa minustakin. Me tosin vietetään huomenna tyttären kanssa samanlainen päivä, mutta leffana on hehe Angry Birds. ;) Kivaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffassa pitäisi käydä useammin, koska kyllä ne leffat on ihan erilaisia suurelta valkokankaalta katsottuna.

   Poista
 4. Ihanan vaalean ja pitkät hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän huonoja latvoja kyllä napsaistiin pois.

   Poista
 5. Äiti-tytäraika on ihanaa. Voivoi, raikkaista hiuksistasi tuli mieleen, että enpä ole kampaajalla käynyt sitten marraskuun(!).
  Ja vielä Berni, ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berni on kyllä niin lutunen rotu suuresta koostaan huolimatta, vaikka kyllä tollakin jätkällä luonnetta löytyy halutessaan :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.