sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Pochette Métis ja lempivärit päivän asussa

Jos edellisessä asussa oli kirkasta pinkkiä niin tämän päivän asusta löytyvät kaikki lempivärini eli beige ja oliivinvihreä. Myös olalla keikkuu uusin laukkuostos, Pochette Métis. Myin jo yhden laukun pois ja yksi edelleen myynnissä ja harkitsen vielä yhden tai kahden laukun myymistä pois. Tämä Metis on kyllä näppärän kokoinen, sisään mahtuu iso lompakko, avainpussukka, puhelin, silmälasit ja isohko meikkipussi. Itselleni tärkeintä laukuissa on se, että ne saa crossbodyksi.

 Laukku oli tilattu minulle liikkeeseen ja odottelin sitä saapuvaksi muutaman viikon ja samalla reissulla kun hain laukun oli vielä haettava DOPP:n liikkeestä nämä In Wearin housut. Avajaisista ostin samaiset housut tummansinisenä ja nämä beiget jäivät kaivertamaan mieltä ja kun olivat vielä avajaistarjouksena niin haettavahan ne oli.

neuletakki- Massimo Dutti
kengät- Timberland
paita- Zara
kaulaliina- Mulberry
laukku, vyö, käsikoru- LV
toinen käsikoru- Hérmes
hattu- Andiata
housut- In Wear

6 kommenttia:

 1. Mikä laukku sulla on myynnissä???

  VastaaPoista
 2. Mielelläni näkisin kuvaa ja hintapyyntöä myymästäsi jos se on LV.n laukku ja mielellään Monogram kuosilla. Suortuva@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta luin oaremmin mut siis sanoit että sulle tilattu liikkeeseen??? Olen odotellut "omaani" viime kesästä saakka, eipä ole näkynyt eikå kuulunut. Miten voi olla nöin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko niin, että haluamaasi laukkumallia ei enää valmisteta (en ole varma) ellet ole sitä saanut tilauksesta huolimatta.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.